search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  Trouwen in het Bos

  • location_cityIn het bos & Bosrijke omgeving
  • person_pin10-250 personen
  • meeting_room0 ruimtes

  Over

  Trouwen in het Bos staat voor het creëren van volledig gefaciliteerde bruiloften op exclusieve boslocaties door heel Nederland
  Met een mobiel totaalconcept kunnen wij op elke gewenste boslocatie die we aanbieden jullie droombruiloft verwezenlijken, inclusief personeel, catering, stretchtenten, meubilair, bloemwerk en styling waar je op Pinterest bij wegdroomt. 

  Bij Trouwen in het Bos ben je niet gebonden aan een locatie, maar heb je in vrijwel elke provincie de keuze uit meerdere toplocaties. 

  Tijdens jullie bruiloft zijn we met een team aanwezig om niet alleen op te bouwen en te stylen, maar ook om jullie dag te coördineren zodat jullie samen met de gasten in een sprookjesachtige setting ongedwongen kunnen genieten. Bij Trouwen in het Bos ben je verzekerd van maatwerk!

  Er is keuze uit meerdere arrangementen. Van een kleine ceremonie met toost en taart tot een volledige dag, inclusief diner en feest op een locatie. 
  Tevens is het mogelijk om op elke gewenste locatie de styling door Trouwen in het Bos te laten verzorgen.

  Kun je alleen trouwen in het bos? Nee! Het is ook mogelijk in eigen tuin, weiland, in een kas (greenhouse), boomgaard, Nederlands Openluchtmuseum, langs het water of bij een rustieke schuur of schaapskooi. Waar natuur is daar zijn wij!

  Uitstekend voor
  • infoFestival bruiloft
  Lianne Balduk-Carmiggeltmede-eigenaar
  Lianne Balduk-Carmiggeltmede-eigenaar

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving