search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  Theetuin Eemnes | Brave Hendrik

  • person_pin1-150 personen
  • meeting_room4 ruimtes

  Over

  Theetuin Eemnes; een plek om te trouwen en te vieren

  Een onvergetelijke viering met persoonlijke wensen en alle aandacht die nodig is om het bruidspaar te laten stralen. Zo benaderen wij een trouwerij of andere viering. Theetuin Eemnes is een officiële trouwlocatie van de gemeente Eemnes, dus ook het gemeentelijk huwelijk is mogelijk.

  Onze sfeervolle kassen bieden een bijzondere trouwzaal. In de tuin staat een romantisch prieel voor een huwelijksvoltrekking buiten. En verder is er volop ruimte en culinaire verwennerij om het trouwfeest compleet te maken. En wil je je trouwceremonie extra persoonlijk en bijzonder maken? Dan vertellen we je graag over een unieke samenwerking met De Theaterloods Radio Kootwijk voor een muzikaal/theatraal programma ‘Ode aan de liefde’ toegespitst op jouw huwelijksvoltrekking en viering.

  Omdat onze theetuin middenin een natuurgebied ligt is een dansfeest bij ons niet mogelijk, wij hebben vergunning tot 21.00 uur met een uitloop naar 22.00 uur.Er zijn echter verschillende sfeervolle feestlocaties binnen 5 tot 15 minuten rijden waar jullie tot in de vroege uurtjes kunnen doorfeesten. 

  Kom je vrijblijvend kennismaken om jouw plannen te bespreken?

  Brigitte BroederSales
  Brigitte BroederSales

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving