search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?

    search

Rederij Nassau

  • person_pinCapaciteit1-65 personen
  • meeting_room1 ruimte

Over

Zoekt u een trouwlocatie in Amsterdam?
Een luxe salonboot als trouwlocatie in Amsterdam is een unieke ervaring die u en uw gasten altijd bij zal blijven. De boten van Rederij Nassau zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door de gemeente Amsterdam.

 

Trouwen op een boot geeft uw verbintenis een extra feestelijk tintje. Een gezellig schip met al uw dierbaren om u heen. Of u nu een groot uitbundig feest wilt geven, een kleine intieme ceremonie met een lunch, mooie grachtentocht met gezellige borrel of een romantische tocht over de Amstel met een diner aan boord.

 

Officiële trouwlocatie Amsterdam
De schepen van Rederij Nassau zijn als officiële trouwlocaties aangewezen door de gemeente Amsterdam. De huwelijksvoltrekking kan dus bij ons aan boord plaatsvinden. Wij zijn dus een officiële trouwlocatie in Amsterdam! Als u liever in het stadhuis of de kerk trouwt, dan kunt u aan boord het diner en trouwfeest geven. Wij zorgen ervoor dat u een geweldige dag beleeft.

 

De schepen van Rederij Nassau zijn een originele en onvergetelijke trouwlocatie.

Cyriel WoerdenDirecteur
Cyriel WoerdenDirecteur

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving