search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Rams Woerthe

  • person_pin10-100 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  Over bijzondere trouwlocaties in Overijssel gesproken…

  Ben je fan van Downtown Abbey en op zoek naar een unieke trouwlocatie in Overijssel? Dan is Villa Rams Woerthe een gouden match. Al is de kans groot dat je ook voor deze plek zwicht als je nog nooit naar de populaire Britse serie hebt gekeken. Kies jouw favoriete zaal waar je jouw jawoord gaat uitspreken en een toost zal uitbrengen. Wordt het de jugendstilkamer met groen en bordeaux of toch de serre? Bij lekker weer is een borrel buiten uiteraard mogelijk. Kies je voor Villa Rams Woerthe, dan ga je voor een dag met een gouden en sprookjesachtig randje.  

  Een evenementenlocatie à la Downtown Abbey

  Als je de groene poort nadert overvalt je een sprookjesgevoel. Aan het einde van de oprijlaan lonkt de jugendstilvilla, die in 1899 werd gebouwd in opdracht van de schatrijke houthandelaar Jan Hendrik Tromp Meester. De bouwers van het Concertgebouw in Amsterdam waren verantwoordelijk voor het ontwerp. Dat kón dus niet anders dan een wel heel bijzondere plek worden. Eenmaal binnen kun je je vergapen aan de wandschilderingen, enorme schouwen en het prachtig gebrandschilderd glas. Minstens zo mooi: de plafonds van papier-maché. De villa is een schoolvoorbeeld van de Nederlandse variant van de Jugendstil, maar bovenal een evenementenlocatie die je bijblijft.

  Verhuur Bijzondere Locaties
  Verhuur Bijzondere Locaties

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving