search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?

    search

Noorderkerk Hoorn

  • person_pinCapaciteit10-500 personen
  • meeting_room4 ruimtes

Over

Jullie huwelijk in de laat middeleeuwse Noorderkerk in Hoorn

Wie de Noorderkerk betreedt, waant zich al snel in een andere wereld. Een wereld vol historie waar de pilaren, houten plafond, stenen vloeren en een intieme stadstuin voor een bijzondere sfeer zorgen.

In een laatmiddeleeuwse kerk trouwen.
De Noorderkerk aan het begin van de historiche VoC stad Hoorn is volledig gerstaureerd en klaar voor jullie onvergetelijke dag. Je bevindt je dan ook in het oudste nog bestaande pand van deze mooie stad.

Geef elkaar het ja-woord in de Armenkerk, breng een toost uit in de gezellige tuin, Dineer in een van de zijbeuken van de hallenkerk en organiseer een spetterend feest in de romantische hallenkerk. En tenslotte de huwelijksnacht doorbrengen in de gerestaureerde kosterswoning.Wilde je altijd op in een unieke plaats trouwen? Dan is dit je kans!

Alles op één locatie?
Hoe fijn is het dat jullie je nergens zorgen om hoeven te maken op de grote dag? Wij adviseren jullie graag en regel je namelijk alles via één partij. Een informeel bufet met live-cooking chef of gaan jullie voor een uitgebreid 3-gangen diner? Ook op het feest wordt er natuurlijk goed voor jullie en alle gasten gezorgd. Tijdens een locatiebezoek vertellen wij jullie graag meer over alle mogelijkheden voor jullie droombruiloft.

Deze laatmiddeleeuwse gotische Noorderkerk, gebouwd tussen 1441 en 1519. beschikt over diverse ruimtes welke afzonderlijk of gecombineerd tot jullie beschikking staan. De geheel duurzaam verwarmde ruimtes variëren van "de regentenamer" 12 personen, "de armenkerk" tot 140 personen en "de Hallenkerk" tot 450 personen.

Je kunt in de Noorderkerk terecht voor o.a. de Ceremonie, proostmoment, receptie, diner en of feestavond. Geheel in jullie smaak en stijl, klasiek, modern of bohemien. Het is immers jullie trouwdag die bij jullie moet passen! 

De Noorderkerk ligt aan het begin van het historisch centrum, op vijf minuten lopen van het station Hoorn en met voldoende parkeergelegenheid om de hoek.

Arie MaasdamBeheerder
Arie MaasdamBeheerder

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving