search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?

    search

Middelaar Tenten

  • person_pinCapaciteit50-350 personen
  • meeting_room4 ruimtes

Over

Opzoek naar een unieke locatie? GEVONDEN!

Middelaar Tenten is een unieke tent met een bijzondere uitstraling. Hoe gaaf is het om in je eigen achtertuin of op jullie lievelings plekje te trouwen! 
Houden jullie van een casual festival sfeer of juist in stijl aan lange tafels dineren? Dat is het leuke van een tent alles is mogelijk! van low budget naar sky high jullie hebben het zelf in de hand.

Weer of geen weer jullie willen zekerheid met jullie bruiloft. Dan zijn jullie bij Middelaar Tenten aan het juiste adres. Regen of wind de zijkanten kunnen makkelijk open en dicht gemaakt worden en jullie behouden altijd het heerlijke buiten sfeertje. 
Door de speciale glooiingen in het dak zeil en de hoogte van 6m is de binnenkant van Middelaar Tenten echt gaaf. De zijpalen zijn 2.50m hoog waardoor de vierkante meters optimaal benut kunnen worden wat ideaal is voor de cateraar, dj of band. Het is een spantent dus jullie hebben geen last van een klapperend frame maar jullie hebben een goede akoestische locatie. Met jullie persoonlijke touch is het altijd een uniek feest. 

Hebben jullie vragen of willen jullie meer informatie neem gerust contact op. Wij staan graag voor jullie klaar. 

Team Middelaar Tenten

Aniek MulderSales
Aniek MulderSales

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving