search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Huis van Eysinga

  • person_pin10-60 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  Huis Van Eysinga: een bijzondere trouwlocatie in Leeuwarden

  De verschillende ruimtes vol rijke historische details zijn ware plaatjes. Ze vormen het perfecte decor voor een dag om nooit te vergeten. Beloof elkaar eeuwige trouw in een kamer naar keuze, proost op de liefde en omring jezelf met familie en vrienden tijdens een heerlijk diner in de stijlvolle eetkamer. Je hoeft alleen maar te genieten, Huis Van Eysinga zorgt voor de rest.

  De evenementlocatie in Leeuwarden die je bijblijft

  In hartje Leeuwarden vind je Huis Van Eysinga. En het zal je niet verrassen: dit was ooit het woonhuis van Van Eysinga. Deze Friese kantonrechter, tevens lid van de Provinciale Staten van Friesland, heeft een plaatje van een herenhuis achtergelaten, dat nu als museum te bezoeken is. Inderdaad, een museum. Maar jij kunt er ook jouw event organiseren! Stap binnen en bewonder de pronkzalen met ieder een hele eigen sfeer. Kies je voor de stijlkamer waarin het lijkt alsof je een schilderij binnenstapt of komt jouw event beter tot zijn recht in de chique zaal met gele, gouden en blauwe elementen? Dwalen door de dienstvertrekken tijdens een audiotour kan ook, als leuke break tijdens je dagprogramma. Hoor alle ins en outs over het leven toentertijd en waan je in andere tijden als je de originele historische keuken binnenstapt. Huis Van Eysinga is een evenementlocatie vol historie en smaakvolle interieurs die je nog lang zullen bijblijven.

  Algemene faciliteiten
  • infoExclusief te huur
  Team Communicatie en CommercieVerhuur Bijzondere Locaties
  Team Communicatie en CommercieVerhuur Bijzondere Locaties

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving