search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
mapAlle locaties
 • lightbulb
  Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
 • Waar begint jouw event?

  search

Chalet Fontaine

 • person_pinCapaciteit20-1000 personen
 • meeting_room5 ruimtes

Over

Chalet Fontaine in Kaatsheuvel is de mooiste locatie voor uw huwelijksfeest!

De mooiste dag van uw leven verdient ook de mooiste locatie! Bij Chalet Fontaine viert u uw bruiloft in stijl. Het complete team maakt van uw huwelijksdag een onvergetelijke belevenis.

Chalet Fontaine is een schitterende verbouwde villa met een moderne  inrichting. De sfeervolle zalen ademen stijl en klasse uit. Chalet Fontaine is middels een verplaatsbaar wandensysteem te splitsen in de Cappettizaal en de Tuinzaal. Geheel  In de grote tuinen van Chalet Fontaine vindt u het sfeervolle Tuinchalet omringd door terras, een forellenvijver en enkele jeu de boulesbanen.


Chalet Fontaine is geheel voorzien van airconditioning, luchtbehandeling, vloerverwarming, geïntegreerde achtergrondmuziekinstallatie.

Cappettizaal
De Cappettizaal beschikt over een grote moderne loungebar, 3 loungebanken en een moderne buffethoek. Het podium is los te plaatsen in elke gewenste grootte.

Tuinzaal
De Tuinzaal beschikt over een grote openhaard hoek met 4 loungebanken en een moderne openhaard. De grote showkeuken kan naar gelang uw wensen wel of niet betrokken worden bij de feestruime d.m.v. een afsluitbare wand. Sinds kort is de Tuinzaal voorzien van een nieuwe moderne bar met LED verlichting. De Tuinzaal is middels lichtgekleurde decorwanden in grootte te variëren zodat u zich ten alle tijden bevindt in een passende ruimte voor uw gezelschap.

Geheel naar uw wens verzorgen wij uw complete huwelijksdag, waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt.


Chalet Fontaine is tevens een erkende trouwlocatie, zowel kerkelijk als gemeentelijk! Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die er zijn om uw trouwdag bij ons tot een onvergetelijke dag te maken!

van DekkersSales manager
van DekkersSales manager

star8.5 (8 beoordelingen)

Bekijk alle beoordelingen (8)

De totaalscore wordt gebaseerd op meerdere bronnen. Dit kan afwijken van de getoonde beoordelingen.

 • request_quoteOffertetraject
  8.4(8)
 • styleUitstraling
  9.1(8)
 • infoLocatie
  8.4(8)
 • local_parkingParkeren
  6.9(8)
 • hotel_classService
  9.0(8)
 • price_checkPrijs/Kwaliteit
  8.6(8)
 • restaurantEten en Drinken
  8.9(7)
J
Jill16 jan. 2012
9.3

Wij hebben echt een geweldige dag gehad en onze gasten ook!!Alles was zo goed verzorgd en geregeld!! Chalet fontaine is echt een mooie chique moderne locatie! Wij hebben daar een geweldige bruiloft gehad.

Toon meer
L
Laura15 jan. 2015
9.9

We hebben een fantastische dag gehad. Van vrienden en familie veel complimenten over personeel en locatie gehad. Het regende. Maar personeel heeft tot 5 minuten voor de ceremonie gewacht met het klaarzetten van de stoelen, want ik wilde per se buiten trouwen. Daar hadden we de locatie ook op geselecteerd; wij wilden graag buiten trouwen, maar jet is Nederland en je hebt kans op regen. Chalet Fontaine was buiten net zo mooi als binnen. Anders dan de meeste prachtige buitenlocaties die van binnen meer bruine kroegen lijken."

Toon meer
D
Diana24 jan. 2015
8.9

Onze dag was fantastisch, het was super geregeld, erg gezellig en we hebben van begin tot eind genoten. Ook onze gasten vonden het super. Er id vanalles mogelijk wanneer je gewoon in overleg gaat."

Toon meer
J
Jacolien08 jan. 2016
7

De locatie is prachtig en er is veel mogelijk. De eerste offerte was prijstechnisch erg goed. Na het doorspreken van de offerte en wat meer puntjes op de i te zetten was het goed dat we de offerte goed doorgelezen hebben. Hierin zaten flink wat fouten en waren bepaalde aanpassingen niet gedaan. Dit is goedgemaakt door ons een limo cadeau te doen. Met de detailafspraak is echt alles goed doorgesproken en op de dag zelf was alles helemaal in orde. Een absolute aanrader!! Zeker ook voor een wat lager budget is er heel veel mogelijk.

Toon meer

Locatie en omgeving