search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  Brasserie Zeven

  • person_pin1-400 personen
  • meeting_room4 ruimtes

  Over

  Op een sfeervol eiland aan het Grevelingenmeer in Ouddorp vind je Brasserie Zeven. 

  Van diner tot vergadering, van heisessie tot knalfeest: bij Brasserie Zeven kan het allemaal. Omgeven door het Grevelingenmeer en de beschermde natuur van Punt-West, wanen jij en je gasten zich in het buitenland. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten off the grid, of particuliere evenementen met dat authentieke gevoel van vakantie

  Het gebouw van Brasserie Zeven beschikt over een aparte vleugel met eigen terras voor events. Zo vinden er gedurende de zomer verschillende buitenborrels plaats. Ook wordt er met grote regelmaat onderdak geboden aan bijeenkomsten, zoals presentaties, vergaderingen, heisessies en personeelsfeesten. 

  Wist je dat, Brasserie Zeven beschikt over een privé strand dat ingezet kan worden voor events? Wat dacht je van een borrel, vergadering of teambuilding activiteit met de bloten voeten in het zand? Het team van Brasserie Zeven vertelt je er graag meer over!

  MULTIFUNCTIONEEL
  Naast het indrukwekkende uitzicht over de omliggende natuur heeft Brasserie Zeven een eigen bar, open haard en terras. Wie in kleiner comité samen wil komen voor bijvoorbeeld een vergadering, diner of presentatie, loopt de trappen op naar de vide. Voor groepen tot 20 personen is hier alles aanwezig, zelfs openslaande deuren naar een eigen balkon dat ongeveer dezelfde omvang heeft als de vide. Ideaal voor een korte rustpauze of een borrel.
  Voor grotere gezelschappen kan ook het restaurant bij het event worden betrokken, in dat geval wordt Brasserie Zeven exclusief afgehuurd. De totale overdekte capaciteit van het gebouw loopt dan op tot 400 gasten.

  ENERGIE
  Geef jouw gasten een energieboost door een zakelijke bijeenkomst af te wisselen met een teamactiviteit. Het privé strand is hiervoor de perfecte uitvalbasis voor tal van activiteiten. Ook in de nabije omgeving kunnen er diverse activiteiten georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door het natuurgebied, een fietstocht over het eiland of een bezoek aan zeehondenopvang A Seal. Voor sportievelingen zijn er in de buurt ook een golfbaan, een klimbos en een watersportcentrum te vinden. Ook beschikt Brasserie Zeven zelf over de materialen voor een beachvolleybaltoernooi.

  CATERING WITH A TWIST
  Van klein en intiem tot groots en meeslepend. Brasserie Zeven verwent haar gasten graag met hoogwaardige catering. Opdrachtgevers worden gerustgesteld met betrouwbare service. Met een team van specialisten wordt er gewerkt aan bijzondere menu’s, die naadloos aansluiten op de wensen van de opdrachtgever en zijn gasten. Ieder seizoen opnieuw worden onderscheidende arrangementen samengesteld waarbij het welzijn van mens, dier en omgeving hoog in het vaandel staan.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst? Neem dan contact op met onse collega Nikki. Ze denk graag met je mee voor de perfecte invulling van jullie bijeenkomst.

  Romy AlbertsMarketeer Events
  Romy AlbertsMarketeer Events

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving