search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  De Bles

  • person_pin2-250 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  Sinds 1685 is De Bles de spil én begrip van Stompwijk en de Doctor van Noortstraat. Al decennialang is De Bles een geliefde (en officiële) trouwlocatie om elkaar het ja-woord te geven. Wij hebben alles in huis om de mooiste dag van uw leven tot een groot succes te maken. Van de huwelijksplechtigheid tot receptie, feest, buffet of gastronomisch diner, wij maken van uw trouwdag een onvergetelijk feest. De gehele dag kan op onze locatie plaatsvinden en zelfs in verschillende ruimtes, maar ook delen van de dag. Het biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden.

  Ons team zorgt ervoor dat uw(jullie) trouwdag tot in de puntjes geregeld is, precies zoals uw (jullie) het droomhuwelijk voor ogen hebben. Een op maat gemaakte bruiloft wat uw trouwdag uniek maakt! De Bles ligt in het landelijke Stompwijk, een ware parel in de polder! Zeer centraal gelegen tussen Leiden, Zoetermeer, Leidschendam en Den haag. De Bles is omgeven met een prachtig stukje polderlandschap dat gemakkelijk te bereiken is, slechts 5 minuten vanaf de snelweg A4 en nabij diverse andere uitvalswegen.

  Nieuwsgierig geworden? Bekijk de zalen en de sfeerbeelden op onze website of neem contact met ons op om kennis te maken met de Bles. Natuurlijk is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken om de ruimtes te bekijken en de persoonlijke wensen te bespreken.

  Brit OosterbaanManager
  Brit OosterbaanManager

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving