Best Wedding Deal - SKYFLY we are entertainment < overzicht

Extra sfeerverlichting t.w.v. €100,-

Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

 

SKYFLY is door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie uitgeroepen tot beste leverancier voor bruiloftsmuziek en heeft al meer dan 20 jaar ervaring. Zij beschikken over meerdere eigen unieke en zeer sfeervolle DJ shows.

Iets te vieren? Met SKYFLY wordt het zeker een feest! Wij werken met topapparatuur en met professionele, ervaren DJ’s en entertainers. De DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten. Met o.a. een speciale lichtshow met LED zuilen en LED moving heads, professioneel geluid en een DJ booth met TV erin. Verder zijn de shows strak afgewerkt. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van het feest.

 

Wij zijn bereikbaar via de mail, telefoon en WhatsApp. Binnen enkele uren volgt er een passend antwoord. Alle afspraken worden schriftelijk bevestigd. Bij ziekte beschikken we altijd over een vervangende DJ of entertainer die ook goed bij de wensen past.

 

Wij organiseren maandelijks kennismakingsavonden op diverse locaties in Nederland, waar jullie natuurlijk van harte welkom zijn en jullie je kunnen laten overtuigen van de kwaliteiten van SKYFLY. Je kan dan in een persoonlijk gesprek jullie muziekkeuze, (eventuele) openingsdans, favoriete nummers en jullie wensen kenbaar maken. Op deze manier stellen we samen met jou de meest geschikte show samen en matchen we de juiste DJ voor op jullie feest.

 

Exclusieve Best Wedding Deal 

 

Als je SKYFLY’s DJ show met upgrade licht boekt, krijg je gratis extra sfeerverlichting t.w.v. €100,-. Met vier extra LEDuplights ziet jullie locatie er nóg feestelijker uit.

Maak via Toptrouwlocaties een VRIJBLIJVENDE afspraak met SKYFLY om jullie wensen en ideeën door te spreken.

 


 

Info aanvragen

Ja, ik wil extra sfeerverlichting t.w.v. € 100,-

Laat hieronder jullie gegevens achter. SKYFLY.nl neemt dan contact met jullie op.

* Bij dit veld is invoer verplicht.

Afspraak datum (optioneel)

Trouwdatum:

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.