De Trouwringspecialisten

De Trouwringspecialisten

Nog op zoek naar trouwringen? De Trouwringspecialisten, te vinden in Den Haag, Barendrecht en Breda  kunnen u daarbij helpen.

 

Tips voor het uitzoeken van uw trouwringen.


Neem ruim de tijd
De levertijd van trouwringen varieert van twee tot zes weken. De trouwringen worden speciaal voor u gemaakt. Wilt u zich op uw gemak kunnen oriënteren om de trouwring te vinden die helemaal bij u past, dan adviseren wij u om zes tot acht maanden voor de bruiloft een afspraak te maken. Als u wilt, kunt u de ringen tot de huwelijksdag bij ons in de kluis bewaren!


Laat u goed adviseren
Het is niet eenvoudig uit de omvangrijke collectie trouwringen de juiste ring te kiezen. Natuurlijk hebt u een eigen smaak, maar ook de tint van uw huid, de vorm van uw hand en de lengte van uw vingers spelen een belangrijke rol bij de keuze. Persoonlijk advies dat nauw aansluit bij uw wensen leidt vaak tot maatwerk.


Kies een trouwring die met u meegroeit
Het voordeel van ringen van goud of platina is dat u deze altijd groter of kleiner kunt laten maken. De kans dat u over dertig jaar een andere ringmaat hebt, is groot.
Bovendien is zowel goud als platina hypoallergeen en geschikt voor mensen met een gevoelige huid.


Bepaal zelf de prijs
De prijs van uw trouwringen kunt u zelf beïnvloeden. Zo bepaalt het gewicht voor een belangrijk deel de prijs. Dus hoe dikker en breder de trouwring, hoe hoger de prijs. Ook de hoeveelheid diamanten en de grootte vertalen zich naar de prijs.


Kies trouwringen waar u altijd van blijft houden
Als u het idee loslaat dat trouwringen hetzelfde moeten zijn, opent zich een wereld aan mogelijkheden. De keus voor trouwringen hoeft geen compromis te worden van twee uiteenlopende smaken. Gun elkaar de vrijheid.

 

Meer informatie ontvangen?

Vul hieronder het contactformulier in en ontvang meer informatie.

*
*
*
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.

Bij dit veld is invoer verplicht.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.