Best Wedding Deal - Weddingtrainer.nl < overzicht

20% korting op een trainingstraject!

Wil jij gegarandeerd stralend en strak in je trouwjurk of pak op jullie huwelijk verschijnen? Weddingtrainer.nl kan jou in 3 stappen helpen om in vorm te komen! In enkele weken tot maanden begeleiden de personal trainers jou om je doel voor de bruiloft te bereiken.

Weddingtrainer.nl werkt regio gebonden en begeleidt bruidsparen in de postcoderegio 1000 – 1999 of 3000 – 3999 / Utrecht, Amsterdam en Gooi- en Vechtstreek.

 

In samenwerking met Weddingtrainer.nl kunnen we jou 20% korting bieden op één van onderstaande Weddingbox pakketten:

1. Weddingbox Bronze  - Een 10-daagse trainingsmethode waar we het lichaam trainen in de vet verbranding. Dit is het basispakket en voor iedereen goed instapbaar om snel in shape te komen voor zijn of haar huwelijk. Dit pakket betreft: Inspanningstest, 30 min. (online)coaching per dag, start- en eindmeting, richtlijnen voor het behouden van het resultaat.


2. Weddingbox Silver - 6 Weken 2x per week 40 min. 1 op 1 Personal Training door een van onze weddingtrainers. De eerste 6 weken focussen we ons om het lichaam hormonaal in balans brengen d.m.v. een hormoonanalyse. Hieruit volgt een persoonlijk voeding, training, lifestyle en supplementen advies welke onder begeleiding van de weddingtrainer gevolgd wordt. Na 6 weken voeren we een 10-daagse trainingsmethode uit waarbij we het lichaam extra boosten in de vetverbranding. Hierna krijg je voeding, training en lifestyle advies mee om de resultaten te behouden.

3. Weddingbox Gold - 6 Weken 2x per week 40 min. 1 op 1 personal training door een van onze weddingtrainers, gevold door een 10-daagse trainingsmethode waarin we het lichaam trainen in de vetverbranding. Hierna volgt weer een periode van 6 weken 1 op 1 personal training van 2 x 40 min. per week. Hierna wordt voeding, training en lifestyle advies gegeven om het resultaat te behouden. Dit programma sluit perfect aan op de huwelijksdag!

Vul hieronder jullie gegevens in en Weddingtrainer.nl neemt contact met jullie op voor meer informatie

Informatie

"Ja, ik wil" vrijblijvend informatie ontvangen over deze actie

* Bij dit veld is invoer verplicht.

Afspraak datum (optioneel)

Trouwdatum:

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.