Reacties van bruidsparen

"Dankzij jullie prachtige gids en website hebben we diverse locaties bezocht en hebben we uiteindelijk voor Wijenburg gekozen. De gastheer Johan Huisman was zeer enthousiast, het kasteel is niet een stijf museum maar je kunt er goed feesten in de setting van een kasteel. We zullen de hele dag daar blijven. Van ceremonie, receptie, diner tot feest. Ook blijven wij daar overnachten. Groet, Sara""We hebben uren s'avonds voor het slapen gaan in bed het boek na zitten pluizen, onze 'favorieten' uitgekozen, toen op de website gekeken en contact gezocht. Al die mooie locaties in 1 was bijna een soort sprookjesboek voor het slapen gaan :-)! Hartelijk dank voor de WeddingGifts, ben benieuwd. Met vriendelijke groet, Ellen"
"... Via Toptrouwlocaties kwam ik in contact met Marja, we hebben gechat en dezelfde middag kreeg ik een mail van haar met 4 locaties die mogelijk voor ons geschikt waren. De eerste locatie waar we zijn gaan kijken was inderdaad de droomlocatie die we zochten. Dankzij Marja is onze bruiloft toch nog gered en kan ik weer genieten van de voorbereidingen. Ik had niet geweten wat we zonder haar hadden moeten doen. Dank je wel!! Liefs Martine en Thierry"
"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.