HIP

HIP Weddingsevents is vorig jaar officieel  van start gegaan. De eigenaar, en het creatieve brein achter HIP, Mariëlle, heeft een passie voor het organiseren van bruiloften. Meer dan 12 jaar is zij werkzaam geweest als Eventmanager bij een grote bank en verzekeraar waar zij verantwoordelijk was voor nationale- en internationale evenementen. In het verleden heeft zij al veel bruiloften in binnen- en buitenland georganiseerd. Mariëlle heeft veel ervaring, weet waar zij het over heeft en zij ondersteunt bruidsparen daar waar nodig. Mariëlle’s motto: “Ieder bruidspaar en iedere bruiloft is uniek, dat is wat mijn werk zo enorm leuk maakt”.

Leuke naam HIP. Klinkt goed; staat het nog ergens voor?
“HIP is natuurlijk hip, maar het is ook de afkorting van Helder, Inspirerend en Professioneel. Heldere communicatie en kosten, Inspirerend door middel van moodboards en het anders doen dan anderen en Professioneel omdat HIP alleen de hoogste kwaliteit aflevert.


 

Wat doe jij anders dan anderen?
“Allereerst werk ik op basis van een uurtarief. HIP slokt dus niet jullie trouwbudget op. De kosten zijn te overzien aangezien het bruidspaar in samenwerking met HIP bepaald waar de consultancy uren aan besteed worden. Om een voorbeeld te geven, HIP wordt bijvoorbeeld gevraagd om na te denken over de logistiek, het maken van een gedetailleerd draaiboek maar ook een uitgebreide planning. Ook voor het nadenken over de communicatie en de aankleding en styling op de dag zelf kan HIP worden ingehuurd. Daar zit de toegevoegde waarde van HIP. Ook volg ik de trends op de voet en denk ik creatief mee over de invulling van het programma. Een gastenboek is niet meer van 2013. Gasten kunnen een boodschap voor het bruidspaar op een veel ludiekere manier achterlaten. Eigenlijk alle onderdelen van de dag worden anders ingevuld dan veel mensen op bruiloften in het verleden hebben gezien”.

 

Weddingconsult of weddingplanner van een dag?
“Nadat ik een onderzoek heb gedaan kwam ik tot de conclusie dat de bruidsparen anno 2013 niet alles uit handen willen geven. Ze willen veel zelf doen en samen ontdekken. Wel is er behoefte aan professionals die adviezen kunnen geven, mee kunnen denken. Hier ben ik op ingesprongen door niet alleen op uurtarief mijn diensten aan te bieden maar ook om een weddingconsult te geven.  Dit consult is geschikt voor bruidsparen tijdens de opstartfase van de planning van hun bruiloft; Ik geef tips and tricks maar geef ook advies. Daarnaast beantwoord ik alle vragen die er op dat moment zijn. Ook kunnen bruidsparen mij inschakelen als weddingplanner voor een dag (of dagen). Hierbij ontvangt het bruidspaar een uitgebreid draaiboek en is HIP de dag (en) aanwezig als regisseur achter de schermen. Jullie ceremoniemeester heeft een aantal mooie taken en wordt niet als ‘bruidspersoneel’ gebruikt. Hij of zij kan dan lekker als gast aan tafel blijven zitten als bijvoorbeeld de band arriveert of als de fotograaf vragen heeft.

 

Hoe succesvol ben je?
“Ik merk dat de diensten goed aanslaan bij klanten en dat zij hier erg tevreden over zijn. HIP heeft naar aanleiding van de gratis intake-gesprekken al veel adviesuren mogen geven. Ook staan er al ‘Weddingplanner voor 1 dag’ bruiloften voor 2013 en 2014 gepland. Het gaat mij overigens niet om het feit dat er veel bruiloften georganiseerd gaan worden, het belangrijkste vind ik dat het leuke bruidsparen zijn die met mij een ‘klik’ hebben. Ik ondersteun graag bij hun mooiste dag”.

 

Wat is het mooiste compliment dat je onlangs gekregen hebt?
“Eén van de bruidsparen belde mij op en vertelde dat mijn uitgebreide draaiboek en planning hun zoveel vertrouwen gaf, dat zij vroegen of ik over de styling en aankleding van de dag zelf mee wilde denken.  Een mooier compliment kan ik niet krijgen”.

 

Wat wil je meegeven aan stellen die willen gaan trouwen?
“Stellen die gaan trouwen adviseer ik om contact op te nemen met HIP Weddingevents voor een intake gesprek en een kennismaking. Tijdens het intakegesprek hoor ik graag wat hun wensen zijn. Ook zal ik advies geven over de onderdelen waar zij ondersteuning kunnen gebruiken. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend uiteraard”.

 

Mariëlle HIP Weddingevents
voor meer informatie klik hier www.hip-weddingevents.nl

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.