Reacties van bruidsparen:

 

"Wij hebben een locatie gevonden via toptrouwlocaties! Heerlijke site vind ik het.. Het zoeken op postcode en straal, zoeken op soort locatie... Echt super makkelijk.  Ik heb meerdere lcoaties bekeken zo én via jullie site hebben we ook beachclub Royal in Hoek van Holland gevonden waar we gisteren op bezoek zijn geweest en binnenkort de offerte gaan ondertekenen! Het financiële gedeelte was al "rond" voor ons bezoek, omdat ergens kijken, er verliefd op worden en daarna er achter komen dat het te duur is een nare optie is...

Dus hierbij ons dank je wel voor het aanbieden van een super handige site met volledige informatie en goed werkende links, waarbij de locatie echt snel kan reageren op je vragen.
Ik vond het een uitkomst!

Wij gaan een heerlijke trouwdag vieren wat mede dankzij jullie vast een topdag wordt!

Met vriendelijke groet, Elisabeth"


 

"Hoi Marja, nog even een bericht van mij. Ontzettend mooi Rituals pakket en super bedankt.
Ik was in het begin wat sceptisch omdat je af en toe suf gebeld word door mensen die bij jullie in de buurt zitten over van allerlei aantrekkelijke dingen en uiteindelijk betaal je ergens de volle pond voor.
Dit zie ik als een stukje waardering en slimme marketing. Nogmaals bedankt voor het Rituals pakket
. Groet, Robert"

 

"We hebben uren s'avonds voor het slapen gaan in bed het boek na zitten pluizen, onze 'favorieten' uitgekozen, toen op de website gekeken en contact gezocht. Al die mooie locaties in 1 was bijna een soort sprookjesboek voor het slapen gaan :-)! Hartelijk dank voor het Rituals pakket, ben benieuwd. Met vriendelijke groet, Ellen"

Locatie advies nodig?

Gratis en vrijblijvend geven wij je advies. De Toptrouwlocatie servicedesk helpt je graag met het vinden van je droomlocatie. Van kleine vragen tot uitgebreid advies binnen je budget.

 

Je kan hieronder het formulier invullen en je vraag stellen. Natuurlijk kan je ook bellen op 085 2 735 735.

 

Locatie advies is volledig kosteloos en deze service blijft ook altijd gratis.


 

Mail de servicedesk

*
*
*
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.

Bij dit veld is invoer verplicht.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.