Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen van bruidsparen aan locatie adviseurs:

1. Wat kost een bruiloft?

Dit is afhankelijk van jullie wensen en invulling voor jullie bruiloft. Voor een overzicht van gemiddelde kosten, klik hier.

 

 

 

 


2. Is het ook mogelijk om eigen catering te verzorgen op een locatie op mijn bruiloft?


Uiteraard zijn er ook locaties die hiermee akkoord gaan. Op onze website kun je bij "zoeken" de mogelijkheid "eigen catering" aanvinken. Hierna krijg je een overzicht van alle locaties waar dit mogelijk is.


 

3. Is een Weddingplanner een toegevoegde waarde voor onze bruiloft?


De weddingplanner zorgt ervoor dat jullie een onbezorgde dag hebben! Het plannen van bruiloft kost vaak erg veel tijd en is daarom voor veel bruidsparen een stressvolle periode. Een weddingplanner kan die stress verminderen door jullie te helpen met de organisatie. Tevens heeft een weddingplanner vaak veel ervaring op het gebied van bruiloften. Daarnaast heeft hij of zij een grote dosis inspiratie en creativiteit en weet overal leuke plaatsjes en adresjes.

4. We willen graag een bekende ons laten trouwen, is dit mogelijk?

 

Het is mogelijk om iemand in je familie of vriendenkring voor één dag te laten beëdigen als ambtenaar. Wel is het belangrijk om na te gaan bij jullie gemeente of zij hiermee akkoord gaan, omdat dit per gemeente verschillend is.


 

5. Waar en wanneer moet je in ondertrouw gaan?

 

De ondertrouw vindt plaats op het gemeentehuis van jullie woonplaats. Houd er wel rekening mee dat voor de ondertrouw een paar belangrijke documenten noodzakelijk zijn! De volgende documenten hebben jullie nodig: een kopie van je legetimatie bewijs, een afschrift van je geboorteakte en een uittreksel van de gemeentelijke basisadministratie.


Ben jij of je partner geboren in het buitenland? Dan is het goed om te weten dat je wat extra tijd kwijt bent voor het verzamelen van al het papierwerk. Zorg er dus voor dat jullie hier op tijd mee beginnen. Heb je vragen over de

documentatie, dan kun je bij je gemeente informeren voor details. Jullie ondertrouw is precies één jaar geldig. Je moet er ook voor zorgen dat tussen de ondertrouw en de definitieve trouwdatum minimaal twee weken zit.

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | High Profile Locaties bv heeft ook de sites Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl