BWPN

Weddingplanners International; een gerust gevoel

Was de weddingplanner zes jaar geleden nog totaal onbekend, tegenwoordig trouwen steeds meer bruidsparen met de hulp van een professionele weddingplanner.

 

Weddingplanners International biedt voor deze bruidsparen een lijst met alle aangesloten weddingplanners.

 

Dit zijn niet zo maar weddingplanners. De mensen waar Weddingplanners International mee werkt, ondergaan een zeer zware  kwaliteitselectie. Er komt veel kennis van zaken kijken bij het feilloos organiseren van de perfecte huwelijksdag. De weddingplanners die zich onder het label van Weddingplanners International mogen scharen, zijn allen gediplomeerd en krijgen vanuit het hoofdkantoor ondersteuning op alle mogelijke gebieden.

 

Er worden trainingen gegeven, leveranciers die goede kwaliteit leveren worden onder de aandacht gebracht en ook zij zijn steeds onderhevig aan toetsingen. De kwaliteit van de weddingplanners wordt beoordeeld en bijgehouden: kortom, er wordt geen moeite gespaard om ervoor te zorgen dat jullie als bruidsparen alles met een gerust hart kunnen overlaten aan jullie professionele weddingplanner!

 

Nijverheidsweg 9l 3433 NP Nieuwegein T (030) 228 0327
danielle@bwpn.nl www.bwpn.nl

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.