BUPW

BUPW: Professionele weddingplanners voor een complete bruiloft

De voorbereidingen voor jullie huwelijk kunnen behoorlijk wat tijd kosten én stress opleveren. Reden voor steeds meer aanstaande bruidsparen om een professionele weddingplanner in de arm te nemen. De leden van BUPW zijn professionals die elkaar scherp houden door elkaar te ondersteunen, te informeren en te brainstormen over alle facetten van het vak. Daardoor kennen ze niet alleen de Nederlandse huwelijkstradities en etiquette, maar durven ze die ook overboord te zetten. Tevens dienen zij zich te houden aan de door de BUPW vastgestelde gedragscode en krijgen hiervoor een keurmerk als zij hieraan voldoen.

 

De weddingplanners die zijn aangesloten bij BUPW zijn sterk in het organiseren van complete bruiloften en ervoor te zorgen dat jullie gelukkig en ontspannen naar de grote dag kunnen toeleven. De BUPW-leden brengen gemak, rust en originaliteit mee en creëren met elk budget een topdag. Willen jullie ook ontspannen toeleven naar jullie huwelijksdag? Neem dan eens een kijkje op de website van de BUPW (www.bupw.nl) waar jullie informatie kunnen vinden en om advies kunnen vragen over jullie bruiloft en de voorbereiding erop!

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.