Weddingplanners

Weddingplanners. Wat doen ze, wat kost het en hoe weet je of ze goed zijn?

    


Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland en België


In Nederland en België worden gemiddeld per jaar 125.000 huwelijken gesloten. Steeds meer bruidsparen vertrouwen de organisatie en de coördinatie van hun bruiloft toe aan een professional.

Een reden hiervan kan zijn dat beide partners werken en men weinig tijd heeft om zelf een bruiloft te regelen. Een andere, veel voorkomende, reden kan zijn dat het bruidspaar optimaal wil genieten van de voorbereidingen en hun grote dag en daarbij ook graag wil dat familie en vrienden meegenieten.

Weddingplanners International biedt voor deze bruidsparen een lijst met alle aangesloten weddingplanners,die u graag bijstaan om van uw dag een bijzondere belevenis te maken.

Bekijk het overzicht van weddingplanners hier.

 

 

BWPN & BWPB


De oprichting van BWPN en BWPB voorzag in een duidelijke behoefte. Immers, tot mei 2005 bestond er in Nederland en Belgie geen organisatie die zich specifiek en exclusief richtte op weddingplanning en de weddingplanners als beroepsbeoefenaars.

De BWPN en BWPB is dè beroepsorganisatie op het terrein van weddingplanners en stelt zich ten doel kennis op het terrein van weddingplannen te bevorderen en onder de leden te verbreden en zet zich in voor het actief uitwisselen van kennis en ervaringen onder de leden. Daarnaast werkt de BWPN en BWPB actief aan het onder de aandacht brengen van het vakgebied weddingplannen, de beroepsgroep en uiteraard de beroepsorganisatie. Enerzijds om bekendheid te geven aan zowel het vakgebied, de beroepsgroep, als ook de BWPN en BWPB en anderzijds om te informeren over het vakgebied en de beroepsgroep en eventuele misvatting over beide weg te nemen. Niet in de laatste plaats bewaakt de BWPN en BWPB de kwaliteit van de beroepsgroep met behulp van een gedragscode.
"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.