Prijswinnaars Toptrouwlocaties juli 2017

Onder alle bruidsparen die hun definitief geboekte locatie aan Toptrouwlocaties doorgeven, verloten we maar liefst twee keer per jaar fantastische prijzen! Lees hier de reacties van de prijswinnaars van de verloting in juli 2017

Huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- bij Kasteelhoeve de Grote Hegge

Bruidspaar Werner & Nicole

DSC_0053 - kopie"We zitten gezellig te kletsen over het plannen van onze trouwdag bij Kasteelhoeve de Grote Hegge, wanneer er ineens camera opduikt. Een geweldige verrassing, we hebben de hoofdprijs gewonnen van Toptrouwlocaties! Wat een mooie en bijzondere prijs, dat hadden we niet verwacht. Door het radiospotje van Toptrouwlocaties hebben we Kasteelhoeve de Grote Hegge bezocht, een locatie die we al langer op het oog hadden. De locatie was prachtig aangekleed, alsof er daadwerkelijk een huwelijk gaande was. Hierdoor waren we meteen overtuigd, dit wordt onze (top)trouwlocatie!"

Trouwpak van Roka t.w.v. €1.000,-

Bruidspaar Tim & Theresia

Tim & Theresia"Wij werden vanmiddag ineens onwijs verrast door de mededeling dat wij een trouwpak ter waarde van € 1.000,00 hebben gewonnen. Wij zijn super blij met onze prijs en kunnen niet wachten iets moois uit te gaan zoeken. Iedereen van Toptrouwlocaties.nl bedankt!! Theresia & Tim"

Trouwringen van Schaap en Citroen t.w.v. €1.000,-

Bruidspaar Reinier & Sanne

Reinier & Sanne"Yes! Wij gaan trouwen! Tijdens een zeer succesvolle Open Trouwlocatie Route in april 2017 hebben wij onze droomlocatie gevonden. Het was liefde op het eerste gezicht en in juni 2018 is het dan eindelijk zover. We kunnen niet wachten! Nu we de locatie hebben geboekt kunnen we aan de slag met alle voorbereidingen en daar hoort natuurlijk ook het aanschaffen van een paar geweldige trouwringen bij. We zijn ontzettend blij met deze prachtige prijs en kunnen niet wachten om een mooi paar uit te gaan zoeken. Super bedankt! Wij zouden de Open Trouwlocatie Route aan iedereen aanbevelen! "

"De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.