Prijswinnaars Toptrouwlocaties.nl voorjaar 2012 thuis verrast met hoofdprijs

Drie aanstaande  bruidsparen zijn dinsdag 19 juni 2012 thuis verrast door Toptrouwlocaties.nl.  Op pad met de camera reikten de locatie adviseurs Marja en Laura de  hoofdprijzen uit, waaronder een compleet verzorgde huwelijksdag op de zelf  uitgekozen locatie. ‘Dit is geweldig!


Gemaakt door: Royal Rushes - WeddingClips

Nietsvermoedend doe je de voordeur open en kijk je recht in een camera. Twee vrolijke dames presenteren je een cheque met daarop een dikke hoofdprijs. Gewonnen doordat je op Toptrouwlocaties.nl hebt doorgegeven op welke trouwlocatie jij en je geliefde elkaar straks het jawoord geven en het feest vieren. Dit overkwam afgelopen dinsdagavond bruidsparen to be Isis en Sander uit Haarlem, Jasmijn en Nishan uit Vleuten en Roseline en Randolph uit Amsterdam.


Flink feest

En alle drie reageren ze hetzelfde, zo laat het vrolijke filmpje zien: verbaasd, verrast en vooral dolblij. ‘Oh wat super’, roept Isis uit als ze haar Sander een verliefde kus geeft bij het in ontvangst nemen van de hoofdprijs: een bedrag van maximaal € 10.000,- voor een compleet verzorgde huwelijksdag. Het koppel wil elkaar het ja-woord geven op zaterdag 22 september 2012 op Landgoed Waterland in Velsen-Zuid. Dit bedrag zal zeker bij dragen aan de feestvreugde, vertelt locatie adviseur Laura, die de cheque overhandigt: ‘Van de locatiehuur tot de hapjes en van het drinken tot de taart en de champagne.’ Jasmijn en Nishan worden verblijd met een overnachting in de suite van het Amsterdamse Hotel Pulitzer inclusief ontbijt en champagne ter waarde van € 1325,-. En Roseline mag een bruidsjurk van het merk Sincerity komen uitzoeken. ‘Geweldig’, vindt de aanstaande bruid, ‘Want ik heb nog geen jurk kunnen vinden!’

In de prijzen
Elk kwartaal maken aanstaande bruidsparen die hun locatie doorgeven kans om prijzen te winnen. Wil jij ook kans op deze prijzen, doe een informatie aanvraag en geef je definitieve locatie door."De ideale trouw- en/of feestlocatie vinden was nog nooit zo gemakkelijk"
Toptrouwlocaties.nl is een onderdeel van High Profile Locaties B.V. | High Profile Locaties B.V. heeft ook de sites Opentoptrouwlocatieroute.nl,  Weddingplanner.nl, Locaties.nl, GreaterVenues.com  en Inspirerendelocaties.nl
×

Waar willen jullie trouwen?

Plaats | Trefwoord

Afstand max.