-

Top Trouwlocaties | Villa des Beaux Arts

Heeze - Musea en Galeries, Kastelen, land- en herenhuizen

Villa des Beaux Arts Officiële trouwlocatie

Villa des Beaux Arts

Jan Deckersstraat 45
5591 HP Heeze


i www.beauxarts.nl/
Volg Villa des Beaux Arts op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over Villa des Beaux Arts:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

“Een huwelijk tussen Sissi en Pharell Williams”

 

Ken jij een trouwlocatie in Nederland waar je op één dag koninklijk trouwt en in  daarna in exotische clubsfeer kunt losgaan? Zeg maar een huwelijk tussen Sissi en Pharell Williams. Het is maar een voorbeeld, want Villa des Beaux Arts is een monumentale locatie waar jij decor, sfeer en muziek van je trouwdag tot in detail zelf ontwerpt. Van romantisch of klassiek tot expressief of modern. Van ceremonie en receptie tot diner en feest. Het allerleukste is dat je je ideeën ook kunt combineren!

 

Hoe is dat mogelijk? Villa des Beaux Arts is een fabelachtig gerestaureerd, vroeg 20-ste eeuws paradijs in het Brabantse Heeze. Betoverende stijlkamers en feeërieke dancefloors. Ruim en intiem. Een beauty van een buitenhuis met een neoklassieke beeldentuin en een modern, gastronomisch restaurant. Uitstekend eten en drinken, stijlvolle gezelligheid en inspirerende kunst. Symbolen voor een happy leven. Welkom! 

 

Achter de monumentale Villa des Beaux Arts ligt een groene oase van meer dan 3000 m2. Een prachtige beeldentuin met zes groene kamers, ontworpen door tuin- en landschapsarchitect Jaap Poortvliet. De majestueuze toegangspoort van cortenstaal valt meteen op.

 

Buiten trouwen

Zomaar een idee. Bij goed weer krijgt het het ja-woord in de open lucht bij Beaux Arts een extra romantisch tintje. Want tussen de taxushagen, grenzend aan het Liefdeslaantje, bevindt zich een intiem prieeltje. De originele Putti’s (gevleugelde kinderfiguren op hardstenen zuiltjes) aan weerszijden van het laantje versterken de liefdessymboliek. Jullie gasten genieten mee vanaf blank eiken bankjes. Het prieeltje, met aan weerszijden originele Versailles vazen, is speciaal aangelegd voor de huwelijksceremonie. Kom gewoon maar eens kijken!

 

Binnen trouwen in 3 stijlen

Klassiek

Op de begane grond bevindt zich de 19de-eeuwse kamer. In stijl van een Engels landhuis, a la Downton Abbey. Visgraat parket siert de vloer, plafonds met ambachtelijk lijstwerk, blauwe muren met lambrisering, een romantische open haard. Zorgvuldig aangekleed met exclusieve kunst- en gebruiksvoorwerpen, eveneens uit de 18e eeuw, zoals schilderijen van oude meesters, authentieke barometers, originele reiswekkers en adellijk zilver. Een prachtig filmdecor voor jullie huwelijksvoltrekking!

 

Modern

We lopen via de imposante originele trap naar de eerste etage. Daar bevindt zich de ‘Contempo-zaal’. Zodra je binnen staat, ben je verrast door de moderne omgeving met inspirerende kunst van vooraanstaande nationale en internationale kunstenaars. De Contempo-zaal ondergaat zes keer per jaar een complete metamorfose met telkens andere, maar altijd moderne exposities. Dat geeft je als bruidspaar altijd de mogelijkheid om een schilderij, dat je minder bevalt, te wisselen naar eigen keuze. Het is jullie ceremonie!

 

Tuinkamer

Voordat je het buiten terras oploopt ben je in de tuinkamer. De op één na grootste sfeerkamer in de villa. Belgisch leisteen in combinatie met visgraat parket op de vloeren. Op de achtergrond een prachtige originele kalkzandstenen open haard. Aan de plafonds twee zwarte kroonluchters welke zorgen voor een mooi modern contrast. Binnen en toch een beetje buiten. Kom gewoon een kijkje nemen en laat je verrassen.


Tafelen tussen de kunst

Wat doet het je toch goed, als iedereen nog lang over napraat over je diner! Dat ligt niet alleen aan de culinaire kwaliteit, maar ook aan sfeer van de ruimte waarin je met je dierbaren op dat moment geniet. De ambiance. Beiden zijn uniek bij Beaux Arts, één van de meest gehoorde complimenten. “Geweldig getafeld midden tussen de kunst!” Met gepaste trots toont de Villa je daarom graag de mogelijkheden en details. Alvast een voorproefje.

 

Ambiance

Toppers voor een onvergetelijk diner zijn de Tuinkamer, de modern ingerichte Contempo-zaal en romantische 18de-eeuwse stijlkamer. De eerste, waarbij de imposante glazen pui helemaal open gaat en je uitnodigt tot een adembenemend uitzicht op de Beeldentuin. De Contempo-zaal, waarin je zelf kiest welke hedendaagse schilderijen je wilt exposeren tijdens het diner. En de prachtig ingerichte stijlkamer. Als je van traditionele romantiek houdt met intieme 18de-eeuwse kunst- en gebruiksvoorwerpen.

 

Gerechten

Wat het tafelen zelf betreft beschikken alle ruimten in de Villa over een volledige uitgeruste bar en de gerechten worden gemaakt en vakkundig uitgeserveerd door onze eigen ‘Hofleverancier’, Restaurant Beaux. Van oudsher al onlosmakelijk verbonden met Beaux Arts en gelegen direct naast de Villa. Of je nu drie of zeven gangen wilt, vleeseter of vegetariër bent, onze Chef de Cuisine staat je altijd met raad en daad bij!

 

Exclusief en verrassend

Villa des Beaux Arts, ook wel ‘Huis van de Schone Kunsten’, is een glanzend pareltje midden in het Brabantse dorp Heeze. De monumentale Villa heeft prachtige stijlkamers die ingericht zijn met hedendaagse en klassieke kunst en exclusieve antiquiteiten. De architectonisch ontworpen beeldentuin geeft je het gevoel in een groene oase van rust beland te zijn. In en om Beaux Arts kun je trouwen, je receptie houden, dineren, feesten en je vooral ook verbazen. Deze betoverende setting maakt van jullie trouwdag gegarandeerd een onuitwisbaar modern sprookje. Voor jullie, je familie en gasten. Of het nu een kleiner of groot gezelschap is.

 

Passie en detail

Beaux Arts heeft een lange, succesvolle ervaring. Met trots laten we altijd opvallende ceremonies en feesten zien die jullie voorgingen. Ons geheim zit hem niet alleen in de unieke locatie, maar ook in het grote scala aan feest-mogelijkheden. Denk daarbij aan de muziek, aankleding met bloemen, of aan onze culinaire hofleverancier, het naastgelegen restaurant Beaux. Altijd gepassioneerd, met grote empathie en gevoel voor jullie stijl, waarbij vooral ook het detail telt.

 

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een bezichtiging.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
Tuinkamer
60 90 140 50 130
Stijlkamer
50 40 60 32 0
Contempo
90 100 120 50 0
Tuin
90 300 300 100 0
Trouw prieel
- 120 60 - -


Villa des Beaux Arts
Villa des Beaux Arts 9,3 7 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Feestavond
Buiten trouwen
Binnen trouwen
Binnen trouwen
Trouwprieel
Dineren
DJ opstelling
Tuin
Terras
Stijlkamer
Binnen trouwen
Dineren
Buiten
Dineren

Deelnemer
Open Toptrouwlocatie Route

Jullie worden ontvangen met een feestelijk glas Cava en laten jullie uitgebreid onze locatie zien. Tevens ontvangen jullie een voorbeeld offerte om thuis alles nog eens na te lezen


Ja, ik kom kijken

Locatie op kaart

Mogelijkheden

 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Interieur: Klassiek, Hip / Modern, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Overnachten: ja
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Prijsklasse: €5.000 - €15.000
 • Parkeer suggestie:

  In een straal van 50 meter zijn er ruim 100 parkeerplaatsen.