-

Top Trouwlocaties | The Log House

Heerde - Buitenlocaties

The Log House Officiële trouwlocatie

The Log House

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde


i www.theloghouse.nl

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over The Log House:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

Stelt u zich eens voor…

Een droombruiloft op een prachtige buitenlocatie “The Log House” aan de rand van de Veluwe in een originele en inspirerende setting. Gelegen aan 80 hectare bos en heide met een groot hertenkamp, een vijverpartij, een privé zwembad en een uit eikenhout opgetrokken Log House. Ons deels overdekte terras is uit te bereiden met een glazen tent zodat regen geen spelbreker hoeft te zijn. Deze schitterende en romantische plek komt wel het meeste tot zijn recht in de lente, zomer en nazomer wanneer de omringende natuur in volle bloei is, denk aan de maanden mei, juni, juli, augustus en september.

 

In de keuken van The Log House kan desgewenst voor u gekookt worden door de brigade van De Librije uit Zwolle. Dit is echt heel speciaal en te danken aan de persoonlijke vriendschap van onze gastheer Theo Lens met Jonnie en Therese Boer. Natuurlijk werken wij ook samen met andere catering bedrijven en voor elk budget hebben wij een bijpassend arrangement. Op slechts 10 minuten afstand van The Loghouse ligt Kasteel Vosbergen, een 17e eeuwse buitenplaats in het bos. Hier kunt u zich officieel in de echt laten verbinden door een ambtenaar van de Burgerlijke stand in Heerde. Een zeer speciale locatie waar de barones mevrouw Kamerlingh Onnes nog altijd de scepter zwaait.

 

The Log House biedt u een stijlvolle ambiance voor partijen vanaf 8-150 personen. U vindt The Log House aan de rand van het natuurgebied de Renderklippen in Heerde, dichtbij de A50 en gemakkelijk bereikbaar. The Log House beschikt over royale parkeergelegenheid met desgewenst valet parking en ontvangst door onze huisbutler Alphons, de humoristische maar altijd correcte Lakeien van Theatergroep La Kei of de drie Baronessen van de Delicatessen. Op deze locatie kunnen wij een volledig verzorgde bruiloft aanbieden eventueel in combinatie met de huwelijksvoltrekking op Kasteel Vosbergen.

 

Wij hebben exclusieve contacten met het Rosenberg Trio en Carel Kraayenhof, Odile Kingsley en band of een loungy DJ, maar we kunnen desgewenst alle live bands of artiesten voor u boeken. Ook romantisch overnachten in een van de luxe B&B’s in cottage style behoort tot de mogelijkheden. Binnen enkele kilometers van The Log House is tevens een goed verzorgd 4-sterren hotel gesitueerd. Het kleinschalige team van The Log House laat al uw wensen uitkomen, waarbij een warm en persoonlijk contact bij ons op de eerste plaats komt. The Log House kenmerkt zich door haar unieke karakter: idyllisch, warm, exclusief en eigentijds omlijst door de prachtige Veluwse bossen. Wij heten u van harte welkom in The Log House voor een persoonlijke kennismaking met uw gastvrouw en gastheer Theo en Debora Lens.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
The Log House
- - - - -


The Log House
The Log House 0,0 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
The Log House
Exclusieve catering de Librije
Prachtige buitenlocatie
Prachtige buitenlocatie
Trouwen burgerlijke stand
The Log House aankleding
The Log House aankleding
The Log House aankleding
The Log House aankleding
The Log House tenten
The Log House tenten
The Log House tenten
The Log House bruiloft

Locatie op kaart

Mogelijkheden

  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Interieur: Landelijk
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Overnachten: ja
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: ja
  • Prijsklasse: €15.000 - €20.000