-

Top Trouwlocaties | STRANDZUID

Amsterdam - Buitenlocaties, Partycentra, Restaurants, Strandpaviljoens

STRANDZUID Officiële trouwlocatie

STRANDZUID

Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam


i www.strand-zuid.nl
Volg STRANDZUID op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op Vimeo

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over STRANDZUID:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

In het voorjaar van 2017 is Strandzuid heropend met een compleet vernieuwde en permanente locatie. De houten paviljoens maken plaats voor één groot complex aan de oostzijde van de vijver, dat onderdak biedt aan het restaurant en verschillende ruimtes voor events. Het is dé nieuwe zomerse trouwlocatie van Amsterdam, waar je terecht kunt voor een romantische en intieme bruiloft in zomersferen. 

 

Door de afgelopen seizoenen meer dan 300 events per jaar te faciliteren, heeft ons team een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes voor gezelschappen en alle benodigde faciliteiten voor een onvergetelijk event. Overigens zijn de getoonde visuals onder voorbehoud; de haven en het waterterras zijn momenteel nog volop in ontwikkeling.

 

Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty Bar; een strandbar (en keuken) naast de haven. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle tent en is dé ideale plek voor team building met collega’s, verjaardagen met familie en vrijdagmiddagborrels met vrienden. The Jetty bar heeft een overdekte capaciteit van 150 gasten. Uiteraard kan het buitenterrein voor events ook bij The Boat House getrokken worden.

 

Onze grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep. De indoor capaciteit van The Boat House is 500 personen, maar in combinatie met het bijbehorende terras of het restaurant kan dit eenvoudig worden opgeschroefd.

 

De tweede locatie voor events is The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 200 personen, met een eigen bar en terras. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
The Boat House
- 300 500 200 500
The Dock Bar
- - 150 - 150
The Beach House
- 150 200 100 200


STRANDZUID
STRANDZUID 0,0 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Strandzuid buitenkant avond
Strandzuid strand
Strandzuid gerechten
Strandzuid restaurant
Strandzuid avond

Locatie op kaart

Mogelijkheden

 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Interieur: Hip / Modern, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Overnachten: nee
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Prijsklasse: €7.500 - €10.000
 • Parkeer suggestie:

  RAI Amsterdam heeft ruim voldoende parkeerplek. uitrijkaarten voor de garage zijn aan de bar te koop of op voorhand af te nemen.