-

Top Trouwlocaties | Naarderbos

Naarden - Buitenlocaties, Partycentra, Restaurants

Naarderbos Officiële trouwlocatie

Naarderbos

IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden


i ww.naarderbos.nl
Volg Naarderbos op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op Youtube

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over Naarderbos:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

Naarderbos
Naarderbos is de perfecte locatie voor een romantisch huwelijk. Door de grenzeloze mogelijkheden en het spectaculaire uitzicht over het Gooimeer wordt uw huwelijksdag, van voltrekking tot trouwfeest, onvergetelijk.

U kunt uw trouwdag compleet naar wens indelen. Onze sfeervolle locatie met adembenemend uitzicht over het Gooimeer is in elk seizoen een aanrader. Of u het nu groots wilt aanpakken of intiem wilt houden, wij denken graag met u over de invulling van deze bijzondere dag.
 

Op onze locatie hebben wij ruimte voor 500-800 personen. De locatie beschikt over zeven verschillende ruimtes met ieder zijn eigen stijl. The Arena, The View, The Upper Deck en The Clubhouse grenzen aan het terras met vrij uitzicht over het water. Daarnaast zijn er ook nog de ruimtes The Tasting Room, The Theatre en The Bar.
 

Ruimtes
 

THE ARENA

The Arena is een ruimte van 380 m2. Deze ruimte kan volledig naar wens worden ingericht. De ruimte is voorzien van een bar, up-lights, geureffecten en video mapping. Door middel van 360 graden moods kunnen wij in deze ruimte een totaalbe­leving creëren door allerlei verschillende (bewegende) achtergronden te projecteren op de muur. U kunt kiezen uit één van onze eigen thema’s of wij kunnen in samenwerking met 360 Moods een thema volledig personaliseren. Denk hierbij aan een mooie (persoonlijke) foto collage.

THE VIEW

The View heeft een sfeervolle ambiance en is een uitgelezen ruimte voor de plechtigheid of receptie en feest. The View beschikt over een ruimte van 180 m2 met daarbij een terras aan het water.


THE CLUBHOUSE

The Clubhouse, een ruimte van 800 m2, grenst aan een groot gezellig terras aan de zuidzijde van het pand waarbij u uitzicht heeft over onze landelijke golfbaan. Onze golfbaan en evenementen locatie is gelegen in een natuurgebied.

THE UPPER DECK

The Upper Deck grenst aan een prachtig dakterras met een idyllisch uiterlijk. De ruimte is 230 m2 groot. The Upper Deck is een all round ruimte en kan dus ideaal ingezet worden voor zowel grote als kleine bruiloften. Het terras is geschikt voor een ceremonie met uitkijk over het Gooimeer.

THE THEATRE

Deze unieke grote ruimte voelt ondanks zijn afmetingen intiem aan. The Theatre is perfect te combineren met de aansluitende ruimte The Arena. Deze combinatie van ruimtes biedt plaats voor een feest tot wel 650 personen.
 

Wat is er mogelijk? 

Naarderbos biedt tal van mogelijkheden voor uw bruiloft. Niet alleen de ceremonie en receptie kunnen wij verzorgen, ook kunt u het diner en het trouwfeest op onze locatie houden. Op deze manier is het mogelijk uw huwelijksdag op één locatie te beleven. De ligging van Naarderbos is centraal in ‘t Gooi en biedt gratis parkeergelegenheid. Naarderbos ligt vlakbij diverse uitvalswegen en is daardoor makkelijk bereikbaar voor uw gasten.
 

Wilt u meer weten over Naarderbos als trouwlocatie? Ons team denkt graag met u mee!

 


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
The Arena
380 340 500 250 500
The Clubhouse
600 600 800 300 800
The View
180 180 200 120 200
The Upper Deck
230 80 225 80 225
The Theatre
150 100 150 80 150


Naarderbos
Naarderbos 0,0 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
The Upperdeck
Restaurant
Taart
Tafelsetting
The Upper Deck terras
The Theatre
The View terras
Golfbaan
Terras
Wedding
Interieur The Clubhouse

Locatie op kaart

Mogelijkheden

  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Interieur: Hip / Modern, Romantisch
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Overnachten: nee
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: ja
  • Prijsklasse: 0 - €10.000