-

Top Trouwlocaties | Kasteel Cammingha

Bunnik - Kastelen, land- en herenhuizen

Kasteel Cammingha Officiële trouwlocatie

Kasteel Cammingha

Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik


i www.kasteelcammingha...
Volg Kasteel Cammingha op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Vimeo Volg ons op Youtube

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over Kasteel Cammingha:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

Het romantische Kasteel Cammingha is dé locatie voor uw trouwceremonie. Vier uw onvergetelijke huwelijksdag in een exclusieve locatie aan het water.

 

Op een mooie, groene locatie aan de Kromme Rijn in Bunnik (bij Utrecht), vindt u Kasteel Cammingha. Een prachtig kasteel uit 1395 dat sfeer, romantiek en geschiedenis uitstraalt. Het kasteel is recent gerenoveerd en vormt nu het decor voor sprookjesachtige huwelijken!

 

Sfeer, historie en exclusiviteit zijn de woorden die het kasteel definiëren. Het is exclusief en toch heel warm en toegankelijk. Het kasteel is tevens een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik.

 

Kasteel Cammingha is gelegen naast De Landgoederij; een prachtige trouw,- en feestlocatie gevestigd in een oude boerderij met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de authenticiteit bewaard zijn gebleven. U kunt uw huwelijksceremonie combineren met een receptie of diner in de kasteeltuin en/of een spetterend feest in De Landgoederij.


Kasteel Cammingha en De Landgoederij ademen romantiek. Het prachtige kasteel, de mooie tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie. Samen hebben de locaties alles wat u zoekt: een mooie trouwzaal, terras aan het water, verschillende ruimtes en een geweldige feestzaal.

Een impressie van de dag van uw dromen…. Terwijl uw gasten u opwachten op het terras maakt u een spetterende entree vanaf het water. Vervolgens vindt in de romantische Kromme Rijnzaal de trouwplechtigheid plaats. Aansluitend kunt u het glas heffen in de kasteeltuin en romantisch dineren in de kelderzaal van het kasteel of een van de grotere ruimtes in De Landgoederij. ’s Avonds barst het feest los in De Deel (feestzaal van De Landgoederij) en beleven u en uw gasten een avond om nooit meer te vergeten!

We hopen dat deze presentatie u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op de locatie. Tijdens een rondleiding kunt u zelf ervaren wat een romantiek en sfeer Kasteel Cammingha en De Landgoederij uitstralen! Het salesteam staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Kasteel Cammingha is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG), een gerenommeerde horeca-organisatie met meer dan 17 jaar ervaring in het organiseren van feesten, partijen en evenementen. De Landgoederij heeft dus alle kennis in huis om, samen met u, de perfecte dag neer te zetten!


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
De Beesdezaal
- - 40 18 -
De Kromme Rijnzaal
- 60 60 40 -


Kasteel Cammingha
Kasteel Cammingha 0,0 0 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Terras
Sloep
Sloep
Ballonnen
Mooie stoelen voor het bruidspaar
Trouwen
Trouwzaal
Bloemen
Dineren in het kasteel
Salade
´De Beesdezaal´
Barbecue
Felicitatie
Entree suite
Woonkamer
Kasteel
Suite

Deelnemer
Open Toptrouwlocatie Route

Tijdens jullie bezoek aan De Landgoederij kunnen jullie genieten van de sfeer en mogelijkheden die de locatie bied. Partners die ons helpen om jullie dag tot een succes te maken presenteren zichzelf om het plaatje compleet te maken!


Ja, ik kom kijken

Locatie op kaart

Mogelijkheden

  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Interieur: Klassiek, Romantisch
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Overnachten: ja
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: ja
  • Prijsklasse: 0 - €10.000