-

Top Trouwlocaties | Huygens' Hofwijck

Voorburg - Musea en Galeries, Kastelen, land- en herenhuizen

Huygens' Hofwijck

Huygens' Hofwijck

Westeinde 2A
2275 AD Voorburg


i www.hofwijck.nl/
Volg Huygens' Hofwijck op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over Huygens' Hofwijck:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

Trouwen op Huygens’ Hofwijck

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Nu breekt er een mooie en drukke tijd aan. Er moet veel worden geregeld waaronder de locatie.
Als jullie op zoek zijn naar een intieme, heel romantische en sfeervolle plek om te trouwen is Hofwijck een fantastische keuze!

Huygens’ Hofwijck is de beroemde zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens in Voorburg en één van de belangrijkste monumenten uit onze Gouden Eeuw. Het harmonieuze huis en de unieke historische tuin bieden een prachtig decor voor uw huwelijksdag.

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de historische Pronkzaal van Hofwijck. Deze ruimte is geschikt tot maximaal 50 personen, waarvan 20 zitplaatsen.  

 

Vastleggen datum huwelijksvoltrekking

Huygens’ Hofwijck is een officiële gemeentelijke trouwlocatie. Daarom dient de datum van jullie voorgenomen huwelijk op Hofwijck officieel te worden vastgelegd via het trouwloket van de gemeente Leidschendam-Voorburg. 

Voor het checken van de beschikbaarheid en het vastleggen van jullie trouwdatum kan je rechstreeks contact opnemen met gemeente Leidschendam-Voorburg via telefoonnummer: 14070.

Op de volgende momenten kan er op Huygens’ Hofwijck worden getrouwd:
- Donderdag om 10:00 en 12:00 uur
- Vrijdag om 10:00 uur, 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur
- Zaterdag om 10:00 en 12:00 uur  

 

Persoonlijke touch
En omdat ieder huwelijk uniek is, en elk bruidspaar zijn eigen speciefieke wensen heeft, vertellen we het liefst in een persoonlijk gesprek over de verschillende mogelijkheden op trouwgebied op Huygens' Hofwijck.  

 

Bruidsreportage

Het sfeervolle huis en de prachtige historische tuin bieden een uniek decor voor een bijzondere bruidsreportage. De reportage (maximaal 1 uur) kan zowel binnen op Hofwijck als buiten worden gemaakt.

Willen jullie een bruidsreportage laten maken op Hofwijck? Tot maximaal twee maanden voor jullie geplande huwelijk is een reservering hiervan mogelijk.  

 

Een feestelijke toast en receptie

Direct na de huwelijksvoltrekking is het mogelijk om samen met jullie familie en vrienden een feestelijke toast uit te brengen en snijden jullie zelf de heerlijke bruidstaart aan.

Willen jullie aansluitend aan de feestelijke toast de gasten ook een receptie c.q. aangeklede borrel aanbieden, dan is dat ook mogelijk op Hofwijck! 

 

Andere culinaire mogelijkheden

Er is van alles mogelijk op Huygens’ Hofwijck om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken! Een sfeervolle lunch in de prachtige tuin van Hofwijck of een stijlvol diner in de historische Pronkzaal. Ook dit is allemaal mogelijk op Hofwijck. 

De toast en/of receptie worden door de bevlogen vrijwilligers van Huygens’ Hofwijck verzorgd. En waar nodig (bijvoorbeeld voor specifieke wensen, de lunch of het huwelijksdiner) springt onze vaste huiscateraar DISH Catering in.

 

Rondleiding buitenplaats Huygens’ Hofwijck

Een rondleiding door huis en tuin kan een mooie afsluiting of onderbreking van jullie huwelijksdag zijn. Jullie kunnen in alle rust de bruidsreportage op Hofwijck laten maken en de bruidsgasten beleven dan onze Gouden Eeuw door de ogen van vader en zoon Huygens. Constantijn was dichter, musicus en raadsheer van de Oranje’s. Zijn wereldberoemde zoon Christiaan Huygens, die ook lange tijd op Hofwijck heeft gewoond en gewerkt, is één van de belangrijkste wetenschappers die ons land heeft gekend.

 

Met de boot naar Hofwijck

Willen jullie op een bijzondere manier met de bruidsgasten naar Hofwijck komen? Dat kan, bijvoorbeeld per sfeervolle boot. Hofwijck werkt samen met rederij De Ooievaart en wij beschikken over een eigen aanlegsteiger.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
Pronkzaal
60 50 60 33 0
Oudhollandse keuken
60 0 50 33 0


Huygens' Hofwijck
Huygens' Hofwijck 0,0 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Huygens' Hofwijck
Huwelijk op Hofwijck
Ceremonie in de Pronkzaal
Trouwen op Hofwijck
Trouwopstelling Pronkzaal
Trouwen op Hofwijck
Huygens' Hofwijck
Pronkzaal Huygens' Hofwijck
luxe hapjes Hofwijck
Oudhollandse keuken
Diner Pronkzaal
High Tea
Tearoom
Diner Pronkzaal
Diner buitenplaats

Locatie op kaart

Mogelijkheden

 • Trouw- & Receptielocatie
 • Diner locatie
 • Interieur: Klassiek, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Overnachten: nee
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Prijsklasse: 0 - €5.000
 • Parkeer suggestie:
  Aan het Stationsplein van Voorburg en onder het spoorviaduct bevindt zich ruime parkeergelegenheid. Met de blauwe parkeerschijf kunt u daar twee ... lees meer »