-

Top Trouwlocaties | Het Koetshuis

Rotterdam - Kastelen, land- en herenhuizen, Partycentra

Het Koetshuis Officiële trouwlocatie

Het Koetshuis

Kasteelweg 53
3077 BN Rotterdam


i www.koetshuis.net/
Volg Het Koetshuis op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Youtube

Vrijblijvende offerte

Meer informatie aanvragen over Het Koetshuis:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

Het Koetshuis in Rotterdam is een goede keus om uw bruiloft te vieren!

Ben je op zoek naar een sfeervolle en intieme locatie voor je huwelijksdag?

Bij het Koetshuis ben je aan het juiste adres. 

Of je nu alleen de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden of alle onderdelen op 1 locatie wilt onderbrengen, wij kunnen je helpen om van je huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

 

Huwelijksvoltrekking

Het Koetshuis is trouwlocatie in de gemeente Rotterdam, specifiek in de deelgemeente IJsselmonde. Vanaf 1 januari 2014 kan er in Rotterdam 24 uur per dag en 7 dagen per week getrouwd worden (op hele en halve uren). Zo ook in het Koetshuis. 

 

Recepties en Borrels in het Koetshuis

Geef je gasten de kans om je te feliciteren in een feestelijke omgeving. Of je de receptie nu gepland hebt staan na het burgerlijk of kerkelijk huwelijk of je wilt de mensen ’s avonds de gelegenheid geven om je te feliciteren?  Het Koetshuis is een fantastische locatie om de huwelijksreceptie te organiseren. Van koffie en thee met gebak tot een uitgebreide borrel met bittergarnituur; samen zorgen we ervoor dat het je gasten aan niets zal ontbreken.

De invulling van jullie receptie doen we natuurlijk samen, want de dag moet precies zijn zoals jullie voor ogen hebben. Uiteraard hebben wij suggesties. Op die manier hoef je niet alles zelf te bedenken!

 

Dansen en feesten in het Koetshuis

Een knalfeest met je vrienden en familie? Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor je spetterende bruiloftsfeest ben je bij ons zeker aan het goede adres. Het Koetshuis is namelijk een fantastische feestlocatie! Wij zorgen voor de hapjes, de drankjes, de sfeer en de service. U zorgt voor de gezelligheid. Met deze combinatie kan uw feestavond niet meer stuk. Eventueel helpen we je ook met de muzikale invulling.

Feestavonden tot 240 personen zijn voor ons geen enkel probleem. Ben je met meer gasten? Dan kunnen we de locatie zeer eenvoudig uitbreiden middels tenten.

 

Dineren in het Koetshuis

Intiem met een klein gezelschap of juist met een grote groep? Uiteraard is het in het Koetshuis mogelijk om te dineren. Zowel uitgeserveerde diners als buffetten kunnen door ons georganiseerd worden. Wij kunnen helpen met meerdere suggesties zowel in diner als buffet vorm. Denk je aan een uitgebreid luxe 5 gangen diner of juist aan een buffet? Wil je liever een Tapasbuffet of een Barbecue? Het Koetshuis kan aan alle wensen voldoen! Hebben wij niet de juiste suggestie paraat? Dan maken we er één op maat!

Omdat het Koetshuis geen restaurant is, is het niet mogelijk om a la carte te eten. Ter plekke een keuze maken is dus niet mogelijk. Informeer naar onze dinerproeverij! Wij serveren het diner aan tafel, maar u heeft nog steeds keuze vrijheid ter plaatse! Een uitgeserveerd diner verzorgen wij (als onderdeel van een uitgebreider programma) vanaf 20 personen. Een warm en koud buffet al vanaf 15 personen! Uiteraard denken wij ook aan de kleintjes. Voor kinderen tot 11 jaar serveren wij (indien gewenst) een kindermenu!

 

Kerkelijke inzegening

Wilt u uw huwelijk ook kerkelijk laten bezegelen? Dat kan in de naastgelegen Adriaen Janszkerk!

 

Offerte op maat

Omdat wij niet werken met standaard pakketten, kun je met alle wensen bij ons terecht. Wij staan jullie graag te woord met ons advies op maat.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
Entresol+dinerzaal
75 50 75 65 75
Grote zaal (en bar)
150 150 200 100 250
AJ-Kerk
- 350 - - -
Terras
300 - 350 - 350


Het Koetshuis
Het Koetshuis 9,1 1 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Het Koetshuis
Koetshuis bij avond
Aankomst per fiets
Aankomst bruidspaar
Trouwzaal
Trouwzaal
Ceremonie
Aansnijden bruidstaart
Terrasimpressie
Het Koetshuis
Oprijlaan
Sfeer dinertafel
Dinerzaal
Feestzaal

Deelnemer
Open Toptrouwlocatie Route

Kom sfeer proeven in het Koetshuis. Onder het genot van een heerlijke amuse van de chef-kok en een glaasje prosecco geven wij een rondleiding door onze locatie.
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie de toost met een heerlijk glas bubbels bij de bruidstaart aan.

Ja, ik kom kijken

Locatie op kaart

Mogelijkheden

 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Interieur: Klassiek, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: ja
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Overnachten: nee
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Prijsklasse: 0 - €7.500
 • Parkeer suggestie:

  Gratis parkeren