-

Top Trouwlocaties | Herberg De Engel

Dodewaard - Buitenlocaties, Restaurants

Herberg De Engel Officiële trouwlocatie

Waalbandijk 102
6669 ME Dodewaard


i www.de-engel.nl

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over Herberg De Engel:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

Herberg De Engel in Dodewaard zorgt voor  een onvergetelijke huwelijksdag in de lommerrijke Betuwe.

 

Maak van uw trouwdag een zeer bijzondere en onvergetelijke dag in het Betuwse Dodewaard.

Uniek gelegen in de Hiense uiterwaarden bij Dodewaard vindt u een heel bijzonder stukje Nederland; Herberg de Engel.

Een unieke locatie voor uw mooiste dag met diverse terrassen aan het water gelegen, een heuse wijngaard en een culinair hoogstaande catering.

Samen met Foto van Beek, bloemisterij Groene Vingers, bed and breakfast De Distelkamp en Limousineservice verzorgen wij voor u een onvergetelijke dag dat geheel is afgestemd op uw wensen en verlangens.

 

Huis der gemeente

Sinds 2002 is de Engel “Huis der gemeente” van de gemeente Nederbetuwe en is het mogelijk om uw huwelijk in de Engel te bezegelen. Gelegen aan de Strang, een dode tak van de Waal kunt u elkaar uw jawoord geven op een van de terrassen of in de aangrenzende wijngaard van Herberg de Engel, Villa Hehum. Kortom een waarlijk lustoord, dat ongekende luister zal bijzetten aan de belangrijkste dag van uw leven.

 

Exclusief huwelijksarrangement

Herberg de Engel bied u, in samenwerking met diverse bedrijven, de gelegenheid om die dag volledig verzorgd met uw gasten te genieten. Een exclusief huwelijksarrangement, dat geheel is afgestemd op uw verlangens en wensen.

Dit is mede mogelijk door de unieke samenwerking van Foto van Beek, bloemisterij Groene Vingers, bed en breakfast de Distelkamp en Limousineservice.

Wij verzorgen uw huwelijksdag van uitnodiging tot en met de huwelijksnacht

 

Daar waar het leven nog goed is!

Na afloop van de officiële huwelijksplechtigheid wordt uw gezelschap ontvangen in de sfeervolle zaal de Deel en worden de klanken ingezet van Mendelsohn’s Wedding March. Waarna u zich kunt tegoed doen aan een glas sprankkelende champagne, die de Maitre met een vloeiende beweging heeft geopend met het zwaard en de huisgemaakte bruidstaart.

De Deel is een schitterende zaal die zich uitstekend leent voor elk gezelschap en is voorzien van een eigen bar en een sfeervol terras vanwaar u een uniek uitzicht heeft over de Strang en de Hiense uiterwaarden.

 Onze staf zal u graag terzijde staan met uitstekende adviezen om uw huwelijksdag tot een kompleet feest te maken. Trouwenkaarten, fotograaf, video, catering, muziek, limousine of koetsjes Geheel door u bepaald en door ons geregeld. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek en proef de sfeer van de gemoedelijke Betuwe.

 

Foto van Beek

Geen enkel bruidspaar is het zelfde, dus ook de huwelijksreportages niet. Samen kunnen wij een unieke en op jullie smaak gebaseerde reportage maken. Keuze uit traditioneel geplakt, digitaal fotoalbum en E-lay (passe-partout fotoboek)

Van alle foto’s die gemaakt worden, bepalen jullie zelf welke foto’s er in het album komen. Uniek en op jullie smaak gebaseerd. Foto van Beek is menigmaal bekroond door vakmensen.

 

Jannemieke Fotografie

Uw huwelijk is een bijzondere dag met vele mooie momenten. Niets is mooier dan op deze dag terug te kunnen kijken aan de hand van een mooi fotoalbum.  Een album vol mooie herinneringen,  geheel gemaakt naar wens, digitaal of met ingeplakte foto’s.

Uw huwelijksdag spreken we vooraf uitgebreid door zodat ik de voor u belangrijke momenten kan fotograferen.  De huwelijksreportage wordt naar uw wens samengesteld, waardoor deze een zeer persoonlijk karakter krijgt. De foto’s van uw keuze worden vervolgens op een originele wijze bewerkt en verwerkt in het door u gekozen album.

Wilt u uw foto’s uitbundig, met een knipoog of juist ingetogen, met mijn persoonlijke  aanpak en mijn enthousiasme geef ik hier graag een invulling aan.

 

De Distelkamp

De Distelkamp is een typisch Betuwse 19e eeuwse herenboerderij omringd door een grote tuin en boomgaard. In het grote witte huis zijn drie gastenkamers beschikbaar. Omdat wij u een fantastische locatie willen bieden om in stijl tot rust te komen, hebben de kamers geen TV noch radio. Boeken (Nederlands, Engels, Duits en Frans), tijdschriften en spelletjes zijn wel voor uw gebruik aanwezig.

De grote woonkamer met uitzicht op de boomgaard en een prachtige oude beuk, staat tot beschikking van de gasten. Het ontbijt wordt in de zonnige ontbijthoek in de woonkamer geserveerd met vruchten, noten en jams uit eigen tuin en boomgaard. Als onze kippen meewerken, maakt een vers gelegd eitje deel uit van uw ontbijt. Zo zorgt ieder van ons er voor dat u een geweldige huwelijksnacht zult beleven.

 

Limousine service

Ziet u het voor u. Uw mooiste dag van het leven uitstappen in een smetteloze witte Rolls-Royce Cornice Convertible of een eveneens witte Rolls-Royce Silver Spur, geholpen door een strak in het pak gestoken chauffeur met witte handschoenen en chauffeurs pet.

De pronkstukken van Limousineservice kan worden ingezet als een vorm van extra service om de bruidsparen naar hun feest in Herberg de Engel te vervoeren en staat eventueel de gehele dag voor u ter beschikking. De Rolls-Royces verkeren in excellente staat.

 


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
Restaurant
130 - 100 60 80
de Deel
150 - 140 120 120
Bar
40 - 30 15 20


Herberg De Engel
Herberg De Engel 0,0 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Lommerijk gelegen wijngaard
uniek gelegen aan de Strang
Uitzicht opt de Deel
Entree
Bar
Uitzicht terras restaurant
Romantisch gelegen
Terras gelegen aan het water
Luchtfoto
Ook buiten trouwen mogelijk

Locatie op kaart

Mogelijkheden

  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Interieur: Landelijk, Romantisch
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Overnachten: nee
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: ja
  • Prijsklasse: 0 - €5.000