-

Top Trouwlocaties | Gasterij Vergeer

Reeuwijk - Partycentra, Restaurants

Gasterij Vergeer Officiële trouwlocatie

Gasterij Vergeer

Dorpsweg 30
2811 KJ Reeuwijk


i www.gasterijvergeer.nl
Volg Gasterij Vergeer op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Youtube

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over Gasterij Vergeer:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

Jullie gaan trouwen!

GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen! Jullie hebben samen net een belangrijke beslissing genomen voor de toekomst. Voordat jullie deze grote stap gaan zetten zijn er eerst nog veel keuzes te maken. Waar laten jullie het huwelijk voltrekken? Wil je een groot feest of houden jullie het liever klein en intiem?

Het is belangrijk je goed te oriënteren voor deze belangrijke dag. Wij willen u graag helpen om de juiste keuzes te maken en de dag helemaal naar jullie wensen samen te stellen. Een compleet plaatje in onze mooie feestlocatie met eten & drinken, aankleding, muziek en entertainment.

 

Ja ik wil!

Op zoek naar een unieke plek om te trouwen, of willen jullie juist alles op een locatie houden, of al jullie avondgasten bij de ceremonie aanwezig hebben? Gasterij Vergeer is naast feestlocatie ook officiële trouwlocatie. Dat betekent dat jullie huwelijk kan worden voltrokken in onze zaal. Wij zijn druk bezig om het vanaf volgend jaar ook mogelijk te maken om buiten te trouwen, wat is er mooier om in het mooie weer elkaar midden in de natuur het JA-woord te geven.

Dat eens wat anders en makkelijk voor de daggasten. Uiteraard kleden wij de locatie mooi aan met bloemstukken en bijvoorbeeld een witte loper waarover jullie binnen kunnen komen! Uiteraard zijn jullie ook vrij om jullie eigen stijl door te voeren in de aankleding.

 

Familie Moment

Na het JA-woord en de felicitaties hoort natuurlijk een heerlijke bruidstaart. Deze kunnen wij via verschillende leveranciers voor jullie verzorgen, of deze regelen jullie zelf.

Bij een bijzondere huwelijksdag hoort een gezellig diner met jullie daggasten. Dit is het moment dat jullie met familie en andere belangrijke gasten kunnen napraten over het JA-woord.

Of je kiest voor een geserveerd diner of een dinerbuffet, wij kunnen vanuit onze menukaart en jullie wensen een heerlijk meergangen menu of een uitgebreid buffet samenstellen. Eventueel met jullie bruidstaart als dessert. Bij het samenstellen van het menu houden wij rekening met jullie wensen en die van jullie gasten. Ook allergieën of dieeten kunnen besproken worden.

 

Een feest om nooit te vergeten

Het sluitstuk van een fantastische huwelijksdag is de receptie of het feest. Het moment waarop jullie al jullie familie en vrienden hebben uitgenodigd. Of je kiest voor een bescheiden feest of groots wil uitpakken, alles is mogelijk bij Gasterij Vergeer.

Hebben jullie een bepaald thema in gedachte? Geen probleem! Wij kijken graag mee of wij erbij aan kunnen sluiten en misschien hebben wij thema’s in ons assortiment dat jullie aanspreekt.

Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld met lekkere hapjes en drankjes is elke prijsklasse. Uiteraard gaan wij graag om de tafel zitten om een feestarrangement naar wens in te vullen.

 

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak om onze locatie te komen bekijken en samen een offerte op te stellen die al jullie wensen weergeeft!


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
Happz
120 40 150 65 125
Amicitia
250 100 300 90 185
Buitenlocatie
- 80 - - -


Gasterij Vergeer
Gasterij Vergeer 8,9 2 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Trouwceremonie
Buiten trouwen
Boeket gooien
Proostmoment
Taartmoment
Feestzaal
Feestavond
Dinertafel
Dineren
Dineren
Feestavond
Terras

Locatie op kaart

Mogelijkheden

 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Interieur: Klassiek, Hip / Modern, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Overnachten: nee
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: nee
 • Prijsklasse: 0 - €7.500
 • Parkeer suggestie:

  Parkeren in de omgeving van onze locatie, overal gratis parkeren.