-

Top Trouwlocaties | De Vlaamsche Schuur

Dongen - Boerderijen, hoeves en molens, Buitenlocaties

De Vlaamsche Schuur

De Vlaamsche Schuur

Groenstraat 9
5102 PA Dongen


i vikdelanuit.nl/lande...
Volg De Vlaamsche Schuur op:
Volg ons op Facebook

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over De Vlaamsche Schuur:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

"Trouwen in de Vlaamsche Schuur"

Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk! 


De Vlaamsche Schuur (anno 1575) biedt je de mogelijkheid om de mooiste dag van je leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren. In het verstilde groene buitengebied van de gemeente Dongen ligt een monumentale Vlaamsche Schuur, die zich perfect leent als unieke en intieme trouwlocatie.


Uniek? Naast de algehele charmante uitstraling (classique et moderne) is dit de oudst gedateerde Vlaamsche Schuur van Nederland en België. Je huwelijk kan zowel in de Vlaamsche Schuur als in de aangrenzende, onder architectuur aangelegde tuin, voltrokken worden. Aangezien steeds meer stellen de voorkeur geven om buiten te trouwen, maar het weer dit niet altijd toelaat, heb je hier dus altijd een binnenlocatie om op terug te vallen. Beide plekken, zowel binnen als buiten, zijn magisch! Je kunt binnen trouwen bij het open-haardvuur of buiten in het trouwlaantje, de berceau of onder de dakplatanen. De tuin kan tevens gebruikt worden voor fotosessies. Het combineren van de vele intieme plekken op onze locatie behoort tot de mogelijkheden en brengt geen extra kosten met zich mee. Hetzelfde geldt voor buiten trouwen. De locatie is prima bereikbaar, biedt voldoende parkeergelegenheid en is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.

 

Ook is er de mogelijkheid om op 100 meter afstand van deze charmante en rustieke locatie te overnachten in een luxe ingerichte suite met privé binnenzwembad en sauna. Deze suite is geschikt voor 2 gasten. 

 

Naast de opgenoemde kenmerken en faciliteiten staan wij ook bekend om de kennis en expertise die wij toepassen tijdens alle fases in de organisatie van uw bruiloft. Tegenwoordig gaat het niet meer enkel om de locatie, het gaat om de unieke ervaring die hier gecreëerd wordt en pas tot stand komt als alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn. Het realiseren van deze unieke ervaring vergt passie en professionaliteit. Bij ons leef je op een relaxte manier toe naar de grote dag en geniet je van alle momenten die hier aan vooraf gaan!

 

Wij richten ons enkel op het dagprogramma en zijn geen feestlocatie. Wel is het mogelijk om bij ons op locatie de gastenontvangst, ceremonie, het aansnijden van de taart, de toost en de receptie te organiseren. Voor avondprogramma's werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen diner/feestlocaties in vergelijkbare sferen als, en in de omgeving van, de Vlaamsche Schuur. Hier kunnen wij voordelen behalen zoals een prosecco-ontvangst van 't huis, hapjes van 't huis, het niet in rekening brengen van zaalhuur, etcetera. De ligging van de diner/feestlocaties ten opzichte van de trouwlocatie is erg gunstig (+-2 minuten rijden). 70% van de bruidsparen die bij ons trouwt, boekt een gecombineerd arrangement. Voorop staat dat de locaties onafhankelijk van elkaar zijn te reserveren.

 

De Vlaamsche Schuur steunt tevens Stichting 'Work with Nature' door een vierkante meter regenwoud te adopteren in Costa Rica naar aanleiding van jullie huwelijk. Jullie verbinden je voor de eeuwigheid, en wij beschermen graag een stukje aarde voor altijd!  

  

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging waarin wij u graag met enthousiasme vertellen over de mogelijkheden die wij bieden.

  

Tot ziens in "De Vlaamsche Schuur".

 
Hotelkamer overzicht
Eenpersoonkamer(s) -
Tweepersoonkamer(s) 1
Meerpersoonkamer(s) -
Suite(s) -

Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
Le Jardin
- 150 200 - -
De Vlaamsche Schuur
- 150 200 - -


De Vlaamsche Schuur
De Vlaamsche Schuur 8,9 24 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
De Vlaamsche Schuur
Yes I do!
Winter Wedding
Buiten trouwen
Cheers!
Taarten-tafel
Herfst
Toost & Cake
The walk
Kinders
Vijver
Landelijk trouwen
Herfst
Sweets
Happily Ever After!
Wooow

Foto's door bruidsparen

Bruidspaar Sanne & Melvin
Bruidspaar Kim & Mitchell
Kim & Mitchell
Kim & Mitchell 2
Bruidspaar Jeroen & Esther
Jeroen & Esther
Audrey & Martin
Audrey & Martin 2
Nanja & Roy
Daisy & Jeroen
Daisy & Jeroen 2
Jorrit & Nicole
Jorrit & Nicole
Stephan & Petra
Petra & Stephan
Margriet & Christ
Marylin & Thijs
Tom & Lizanne
Tom & Lizanne
Marcel & Brigit
Kim & Nick
Sfeerfoto geupload door Marjolein Albers
Sfeerfoto geupload door Marjolein Albers
Sfeerfoto geupload door Marjolein Albers

Deelnemer
Open Toptrouwlocatie Route

Bij de Vlaamsche Schuur laten we jullie uitgebreid onze romantische locatie zien waar zowel binnen als buiten getrouwd kan worden. Tijdens deze dag kunnen jullie ook alvast kennis maken met onze vaste leveranciers!


Ja, ik kom kijken

Locatie op kaart

Mogelijkheden

 • Trouw- & Receptielocatie
 • Interieur: Klassiek, Landelijk, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Overnachten: ja
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Prijsklasse: 0 - €7.500
 • Parkeer suggestie:

  Parkeren op eigen terrein voor 50 personenauto's, aanvullende parkeermogelijkheden op aangrezende weilanden in de Groenstraat.