-

Top Trouwlocaties | Brasserie Petit Paris

Ouddorp - Restaurants

Brasserie Petit Paris

Kabbelaarsbank 1
3253 ME Ouddorp


i www.brasseriepetitpa...

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over Brasserie Petit Paris:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

Brasserie Petit Paris in Ouddorp heeft veel ervaring in het organiseren en uitvoeren van huwelijksconcepten, zodat u van een onbezorgde dag kunt genieten!

Op een klein uurtje vanaf de randstad, tenmidden van overweldigende natuur ligt op een unieke plek tussen de zee en het grevelingen meer onze franse brasserie. Het restaurant bestaat inmiddels ruim 20 jaar en met een geheel nieuw uiterlijk welke in 2006 gerealiseerd is, waan je je even in midden Parijs. En als we het over romantiek hebben is de sfeer van Parijs natuurlijk het toppunt.

Vandaar dat wij u in ons restaurant de gelegenheid bieden om dé dag van uw leven tot iets onvergetelijks te maken. Met ervaring in het organiseren en uitvoeren van huwelijksconcepten zullen wij uiteraard met goed overleg zorg dragen dat deze dag soepel verloopt. Voor vrijwel elke wens die u hebt kunnen wij de juiste oplossing bieden, het draait deze dag uiteraard om jullie!

In ons restaurant is is qua dranken en eten alles mogelijk wij beschikken over een chef kok die bekend is met alle aspecten van het van en daarbij ook met diëeten en evt. ziektes die mensen kunnen hebben. Hierop kan hij perfect inspelen. Van ontbijt, brunch, meerdere gangen tot huwelijkstaarten. Alles is mogelijk.

 

Met volop gratis parkeermogelijkheden direct voor de deur maakt het deze locatie nog aantrekkelijker voor u zelf en uw genodigden. Om uw trouwdag helemaal speciaal te maken is het mogelijk te overnachten in onze huwelijkssuite direct boven het restaurant waarin u van alle gemakken bent voorzien zoals room-service, herlijke badaccesoires en een prachtig uitzicht hebt op het gebied.  

Spreekt dit u aan en wilt u de locatie een keer met eigen ogen zien, dan bent u 7 dagen per week welkom vanaf 10.00 tot zeker 20.00 's avonds of u kunt contact met ons opnemen via de mail: bras_pp@hotmail.com en op telefoonnummer 0111-672882.

Hotelkamer overzicht
Eenpersoonkamer(s) -
Tweepersoonkamer(s) 2
Meerpersoonkamer(s) -
Suite(s) 1Brasserie Petit Paris
Brasserie Petit Paris 0,0 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Panorama bar
Zaalimpressie
Zaalimpressie
Dessert impressie
Panorama serre

Locatie op kaart

Mogelijkheden

  • Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Interieur: Klassiek, Landelijk, Romantisch
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Overnachten: ja
  • Buiten trouwen: nee
  • Fotoreportage: nee