-

Top Trouwlocaties | Boot10.nl Utrecht

Maarssen - Buitenlocaties, Partyschepen en rederijen

Boot10.nl Utrecht Officiële trouwlocatie

Endelhovenlaan 1
3601 GR Maarssen


i www.boot10.nl
Volg Boot10.nl Utrecht op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Youtube

Vrijblijvende offerte

Plan bezichting

Meer informatie aanvragen over Boot10.nl Utrecht:

Vraag meer info aan en maak kans om deze locatie terug te winnen!
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum bruiloft
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over trouw aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen

Verstuur

 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Print pagina

BOOT10.nl Utrecht en omgeving biedt moderne, multifunctionele, varende huwelijkslocaties aan met maatwerk catering.

 

BOOT10. NL heeft 6 partyschepen voor groepen van 25 tot maximaal 250 personen met diverse thuishavens in de Randstad: Utrecht/ Maarssen (de Vecht), Loosdrecht, Amsterdam, Rotterdam en Leiden.

 

BOOT 10 is verrassend modern met een hele frisse en jonge uitstraling. Want er zijn al genoeg partyschepen met truttige tafelkleedjes, gehaakte gordijntjes en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken! 
 
Ben jij op zoek naar een varende huwelijks(feest)locatie die gewoon bij jullie past: niet stijf, traditioneel en truttig? Dan is 'BOOT10.NL' zeker wat je zoekt. De flexibele bemanning zal er voor jullie zijn om er een onvergetelijk huwelijksfeest van te maken.

 

Heel speciaal: wat is er mooier dan elkaar varende het JA-woord te geven terwijl de skyline aan je voorbij trekt? Als officieel huis der gemeente van de Vecht-gemeenten kun je bij ons al varende op de Vecht aan elkaar het JA-woord geven. Maar wil je al varende in Utrecht trouwen of ergens anders? Dan worden we aangemerkt als buitengewone trouwlocatie voor één dag en kun je bij ons aan board elkaar het JA-woord geven.

 

Maar ook als jullie al een andere trouwlocatie op het oog hebben kunnen wij jullie veel bieden: een varende receptie, huwelijksdiner en/of een topfeest... alles kan en mag aan boord!  Aan boord van onze schepen zijn allerlei faciliteiten aanwezig: van een professionele DJ installatie, keuken, lounge meubels, gezellige bar tot een diner setting. 

 

Vanwege de multifunctionele inrichting van de schepen zijn ze in een mum van tijd om te toveren van trouwlocatie tot een heuse discotheek of dinerzaal. Alle onze schepen hebben een groot open dek waar je met de gehele groep op kunt. Met mooi weer is hier een varende BBQ-en helemaal het einde....

 

Tevens kunnen wij voor alles zorgdragen: van luxe tot simpele catering, een DJ maar ook het regelen van versieringen en allerhande verzoeken behoort tot de mogelijkheden. Maar willen jullie alles zelf regelen? Ook prima.
 
Onze flexibele medewerkers zorgen ervoor dat jullie bruiloft gegarandeerd een onvergetelijk feest wordt. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op en ervaar dat wij de leukste en meest verfrissende bootverhuurder van de hele Randstad zijn! En daarnaast… ook nog eens de voordeligste!

Met je eigen ogen zien? We nodigen jullie bij deze dan ook van harte uit om eens vrijblijvend onze schepen te komen bekijken en de mogelijkheden met betrekking tot jullie bruiloft te bespreken. En wellicht zeg je dan wel: "inderdaad BOOT10... dat is echt iets voor ons"
 


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal m2 ceremonie receptie diner feest
disco
- - 80 - 150
buitendek
- - 200 200 200
bar-zaal
- - 120 80 -


Boot10.nl Utrecht
Boot10.nl Utrecht 0,0 0 10

Foto's van deze locatie

Algemene impressie
Huwelijksvoltrekking
Lounge
DJ zaal
Lounge
Diner setting
buitendek Vecht
buffet
bruidspaar
benedendek buiten
buitendek achter
discotheek
buitendek boven

Locatie op kaart

Mogelijkheden

  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Interieur: Hip / Modern
  • Eigen catering mogelijk: ja
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Overnachten: nee
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: nee
  • Prijsklasse: 0 - €5.000